Nem korai még ez a terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 7. dpo-n és ma reggel óta nagyon fáj a derekam és a hasam úgy görcsöl,mintha meg akarna jönni.A melleim is fájnak és érzékenyek.2012. jan. 5. 16:00
1/8 anonim válasza:
nem korai sot az elso hetekben gyakori a gorcs mert ilyenkor a magzat beagyazodik,sot nem is ritka hogy enyhe rozsaszin vagy barnas folyas tarsul hozza,persze ezekre oda kell figyelni es az orvosnak kell szolni rola de nem minden esetben jelent bajt.nekem is igy volt majdnem a 12hetig.
2/8 anonim válasza:
szija!!! nekem tegnap volt a 7. napom és előtte való nap is görcsöltem meg szurkált a hasam. Tegnap meg még jobban görcsölt és szurkált estére pedig pecsételő vérzésem volt. egész nap fájt a mellem tegnap is ma is, ma reggel már hányingerrel ébredtem és szédültem pedig ezek később szoktak elvileg jelentkezni. neked is első terhesség???? :)
3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Októberben volt egy vetélésem sajnos,úgyhogy ő a második baba lenne.Remélem mindkettőnknek a baba miatt van ez a tünet.Majd írd meg,hogy mi neked sikerült -e?
2012. jan. 7. 09:21
4/8 anonim válasza:
Okés megírom. De aztán te is. Úhh sajnálom az első babát. :( Szorítok neked , hogy ez most már sikerüljön és egészséges babád legyen :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is drukkolok neked!Mindenképp megírom,hogy mi lett.
2012. jan. 7. 20:57
6/8 A kérdező kommentje:
Tegnap este (11.dpo) nagyon erős hányingerem volt és a melleim úgy fájtak,hogy nem tudtam aludni.Holnap reggel tesztelek egyet és majd meglátom mi lesz.Remélem pozitív lesz!
2012. jan. 10. 19:59
7/8 anonim válasza:
Szija hát nekem nem lett szerencsém negatív lett és meg is jött persze csak az után hogy megcsináltam a tesztet :( Tegnap azért is nem írtam mert eléggé lehangolt voltam :/ persze ha el akarnám vetetni vagy nem akarnám h legyen tuti az lettem volna :( nagyon beleéltem magam. De hát próbálkozunk még :D azért remélem neked pozitív lesz!!! szorítok :D
8/8 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nekem is megjött a 13.dpo-n.(( De nem adom fel,mert tudom,hogy a következő hónap sikeres lesz.Neked is nagyon drukkolok,hogy mihamarabb babád legyen.
2012. jan. 14. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!