Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek, ez így is marad,...

Szerintetek, ez így is marad, vagy még változhat? Nincs terhességi tünetem, pedig kb.6-7 hetes vagyok. Érdekelne fiús és lányos anyukák kommentje is! Köszönöm aki tud pár percet szánni rá.

Figyelt kérdés
Az első terhességem is minimális tünetekkel zajlott-fiú,most 3 napot éreztem émelygés,kv undor, fáztam, gyomorégés,mellfeszülés.3 nap elteltével vége mindennek, keveset eszek, már abszolút elmúlt minden.Mellfeszülés is..Furcsa...
2012. jan. 1. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem kislányom van.

A 10.hétig az állandó aludhatnékon kívül nem volt más tünetem.A 10.héttől a 16.hétig tartott az igazi rosszullét.Napi 2-szer hánytam,rosszul voltam.Na azt az időszakot nem kívánom vissza.Igazán akkor múlott el minden rosszullét mikor megmozdult a kislányom a 18.héten.

2012. jan. 1. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
A növekvő pocakomon kívül semmilyen terhességi tünetem nem volt. Fiam van!
2012. jan. 1. 21:16
 3/11 anonim ***** válasza:
1 lányom 2 fiam van, soha semmi tünetem nem volt egyiknél se. Se egy hányinger, se egy kívánósság, se undor, semmi.
2012. jan. 1. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:

ó,de jó..akkor lehet marad ez nálam is így... :-)

Jó persze ,tudom ez a más állapot csak időszakos,de kíváncsi vagyok,másnak is volt-e hasonló...?

köszi ,ha írtok...

2012. jan. 2. 05:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első gyerekemnél (kislány) nem éreztem semmit, kicsit fáradt voltam, de ennyi. Amíg nem éreztem a mozgását, el sem hittem hogy babát várok.

Most megint babát várok, a 10-ik hétig minden ugyanúgy volt, már azt hittem megint megúszom, de elkezdtem émelyegni, szédülni, szarul voltam bő 2 hétig. Aznap amikor mentem a 12 hets UH-ra reggel még egy rókakoma is besikeredett. :(

Aztán pár nap múlva jobb lett és a 13-ik héttől már remekül vagyok.

14 hetes kismama

2012. jan. 2. 14:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Először is gratulálok neked 5-ös válaszoló!Milyen érdekes ...kislányokkal annyian úgymond "odavannak"...de hát akkor mindent nem lehet megúszni nem igaz :-D ? Köszönöm ,hogy írtál,ez is tapasztalat... Boldog babavárást! Kíváncsi vagyok milyen nemű lesz..
2012. jan. 2. 17:37
 7/11 A kérdező kommentje:

Amióta kérdést feltettem jól megtréfált a természet...

Minden nap reggeltől estig émelygek,hányinger , undor...De legfőképpen délután és estére ér el a rosszullét.

Napokat fekszek, és szédülök is..Már betöltöttem a 12.hetet, már várom hátha javulna kicsit...

2012. febr. 15. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Csak lányaim vannak. (hármaska pociban)

MIndegyikkel rosszullét, de egyre rosszabb, erősebb, és egyre tovább tartó. Legutóbb 18 hétig reggeltől estig. Hányás nem nagyon, csak öklendezés, de az napi szinten gyakran, és estére a legrosszabb, emelt párnával kellett aludnom, de még úgy is sokszor rám tört az öklendezés...

2012. febr. 15. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Elsővel még ki sem maradt a mensim és már hánytam, ez volt egy kicsit gyanús. :)

Másodikkal kb 6 hetesen kezdődött, harmadikkal 7-8 hetesen. És fiúk.

2012. febr. 15. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem sincs,csak mellfeszülés.3. baba,7+1 hetes vagyok.Az előző 2 terhességem bővelkedett tünetekben:már a 4 héttől hánytam,émelyegtem,aluszékony és kívánós voltam.2 fiam van(eddig).
2012. febr. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!