25 hetesen jóslófájások? Nem korai még egy picit?
Figyelt kérdés
25. hetes terhes vagyok, második bébit várjuk. Szedek folyamatosan MagneB6-ot, és mégis időnként jóslófájásaim vannak. Bekeményedik a hasam, tart pár másodpercig, max fél percig. Aztán kb 10-15 percenként megismétlődik kétszer-háromszor és kész. Többször nem. Elmúlik és minden normális lesz újra. A bébivel minden rendben, méhszáj is zárt. Nem jelent gondot ha ilyen hamar vannak már jóslók?2012. jan. 10. 15:41
1/3 anonim válasza:
Nekem a 23.héttől voltak és nagyon erősek,volt hogy összerogytam,de nem volt semmi baj.Sőt a 40.hétre szültem és már 2 ujjnyira nyitva voltam mikor elfolyt a magzatvíz,könnyű szülés volt.Az nem baj ha már vannak jóslóid,főleg ha zárt vagy.
2/3 anonim válasza:
A joslofajas nem csak kemenyedes, hanem mar fajdalommal is jar. Neked faj is? Nekem amugy kb 24 hetes korom ota kemenyedik, es neha faj is kemenyedeskor. 30 hetes vagyok, eddig minden rendben.
3/3 A kérdező kommentje:
Fájni fáj, onnan jöttem rá hogy már nem csak síma haskeményedésről van szó. Emlékeztetett a szülésre, és párszor megismétlődik aztán elmúlik. Most pl nem is volt tegnap óta.
2012. jan. 11. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!