Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most lehetséges? Vagy ez...

Ez most lehetséges? Vagy ez még túl korai lenne?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy 2011.december 14-én volt az utolsó menstruációm első napja, és most 2012. január 9-én kellett volna megjönnie, de azóta sem jött meg. Viszont rettentő hányingerem van és mindig öklendezek, illetve eléggé fáradékony vagyok, és a melleim is nagyon fájnak. Lehet ez a terhesség tünete???? Vagy ezek a tünetek még túl koraiak?? Előre is köszönöm szépen a választ!!
2012. jan. 12. 18:03
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Teszt?Nagyon is lehet terhesség:)
2012. jan. 12. 18:07
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem később jelentkezett a hányinger, de a fáradttság már a nem várt napján. Lehetséges. TESZT! :)
2012. jan. 12. 18:08
 3/39 A kérdező kommentje:
Még azzal inkább várok. Már másfél éve próbálkozunk, és nagyon nem szeretném beleélni magam a dologba..:S Inkább várok hétfőig és ha addig nem jön meg akkor inkább az orvoshoz megyek. Csak úgy gondolom, hogy ezek a tünetek még koraiak lennének ekkora terhességnél. De azért köszi a válaszokat.:)
2012. jan. 12. 18:13
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kb. mikor volt peteérésed? Mert, ha korai volt, akkor simán jelentkezhetnek már ilyen tünetek is:)
2012. jan. 12. 18:19
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem koraiak a tüneteid!!!

Nagyon úgy hangzik, mintha terhes lennél!

Ha tesztelsz, írd meg az eredményt!!!

2012. jan. 12. 18:19
 6/39 A kérdező kommentje:
A ciklus.hu december 26-ra írta az ovut, de igazából én úgy éreztem, hogy inkább pár nappal később volt, olyan 28-29-e fele. Persze mindenképpen megírom Nektek. :) Köszönöm szépen nektek, hogy egy kis reményt adtatok!:)
2012. jan. 12. 18:25
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

Minden nö más, minden terhesség más.

Én azt vettem észre, hogy reszketek, pedig nem vagyok fázós. Így a ciklusom 31. napján délben teszteltem és egyböl erös pozi lett, 2és fél év után.

Nálam késöbb volt émelygés, hányinger, de nálad miért ne lehetne???

2012. jan. 12. 18:28
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
A beágyazódás már bőven megvolt, ha később is volt a peteérésed. Úgyhogy tünet már lehet:) Én nem bírnám ki, h ne teszteljek. Már most elszaladnék egyért:D
2012. jan. 12. 18:31
 9/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom, inkább úgy állok hozzá, hogy nem, és akkor nem csalódok akkorát.:):( De neked gratulálok nagyon!!:) Remélem nekünk is hamarosan lesz.:)
2012. jan. 12. 18:33
 10/39 anonim válasza:
100%
Tuti terhes vagy :)! Drukkolok :)!
2012. jan. 12. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!