Ez most lehetséges? Vagy ez még túl korai lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy 2011.december 14-én volt az utolsó menstruációm első napja, és most 2012. január 9-én kellett volna megjönnie, de azóta sem jött meg. Viszont rettentő hányingerem van és mindig öklendezek, illetve eléggé fáradékony vagyok, és a melleim is nagyon fájnak. Lehet ez a terhesség tünete???? Vagy ezek a tünetek még túl koraiak?? Előre is köszönöm szépen a választ!!2012. jan. 12. 18:03
11/39 anonim válasza:
En szedultem es pont az tunt fel, hogy nem feszulnek annyira a melleim mint szokott. Persze a pozitiv teszt utan 1 hettel mar nem iigy volt :) nagyon drukkolok Neked, tudom mennyire izgulhatsz ! a kis csodad mar bizti ott van, bizz benne :)) drukk ! 20hetes kismama
12/39 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szépen köszönöm Nektek.:) Annyi erőt és reményt adtok!!:) Én is remélem, hogy így van, mert már nagyon várjuk őt!!!
2012. jan. 12. 19:08
13/39 A kérdező kommentje:
És az utolsónak is nagyon gratulálok a picikéhez!! Boldog babavárást, és könnyű szülést kívánok Neked.:)
2012. jan. 12. 19:09
14/39 anonim válasza:
28-án volt ovum és már 4 napja erős pozitívat teszteltem! Már bőven kimutatja, úgyhogy hajrá!:)
15/39 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm szépen. De inkább várnék hétfőig. Úgy már sokkal biztosabb. És akkor irány az orvos.:)
2012. jan. 12. 20:00
16/39 anonim válasza:
Ha 9-én kellett volna megjönnie, akkor pl egy holnap reggeli teszt már kimutatja, hogy baba van-e.
A tünetek lehetnek terhességre utaló jelek, főleg ha menzi előtt ez nem normális nálad. Úgy értem, a fáradtság, mellfájdalom normális menzi előtt is, de ha neked eddig soha nem volt ilyen előtte, és most van és késik is, akkor -szerintem- terhes vagy! :)
Drukkolok és írd meg hogy mi lett.
2 gyerkőc anyukája. :)
17/39 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt hétfőn, mert izgulunk ám:)
18/39 A kérdező kommentje:
Persze mindenképpen megírom, hogy mi volt.:) Ha addig megjön, akkor természetesen azt is közölni fogom.:) Köszönöm, hogy ennyire izgultok értem.:) Nagyon jól esik!!
2012. jan. 13. 13:54
19/39 anonim válasza:
Szia! Nekem dec 13-án volt az utolsó menstruációm, és jan. 8-ra vártam a következőt. Január 5-én már pozitívat teszteltem, és most hétfő óta pont azok a tüneteim, mint Neked. Tehát az elmaradt menstruáció első napjától hányingerem van, és leszakad a mellem, és el tudnék aludni állva. Szóval simán lehetnek babától a tüneteid! Szorítok!
20/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy megosztottad velem ezt a jó hírt!!:) Gratulálok Neked is nagyon.:) Boldog babavárást kívánok.:)
2012. jan. 14. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!