A terhesség korai szakaszában ártalmas nagyon csípős ételeket enni?
Figyelt kérdés
sajnos már volt egy terhességem aki nem maradt köztünk missed lett belőle 10 hetesen mert elégtelen szívhangja volt.akkor is csak a kínai csípős levest zabáltam mert annyira kívántam és most is ez van..2012. jan. 6. 18:04
1/8 anonim válasza:
Nincs összefüggés, nyugodtan eheted. Most nem lesz semmi baja a babának, meglátod. Drukkolok!
2/8 A kérdező kommentje:
a próféta szóljon belőled! köszönöm!
2012. jan. 6. 18:21
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan eheted az erőset nem lesz semmi baj.Én is erős fűszeres húsokat kivántam az első fiammal és ma már 18 éves,most is erősen eszek mindent(épp most nyomtam be 2 szendvicset egy fél erős paprikával)és nincs semmi baj.
32hkm
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ neked is és gratu a babához csak amiatt aggódok hogy az első hetek még rizikósabbak.később már én is nyugodtabban ennék,csak mindenhol az folyik az első 12 hét a nagyon rizikós.és sajnos nem tudhatom mi volt az okozója a missed abomnak :(
2012. jan. 6. 18:52
5/8 anonim válasza:
Ha kívánod, hát edd! Attól nem lesz baja a babának:)
6/8 anonim válasza:
Fuuu, én koreai étterembe ettem öthetesen, életem legcsípősebb ételét... :) Csak csípőset bírtam szinte a 16. hétig, most is nagyon kívánom. Szerintem nem lesz baj! :))
22 hkm
7/8 anonim válasza:
Kínai csípős leves volt a kedvenc kajám terhesen. Előtte rá sem bírtam nézni.
Semmi baja nem lett a gyereknek! :)
8/8 A kérdező kommentje:
úúú köszönöm szépen akkor már megnyugodtam :)
2012. jan. 6. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!