Lehet-e korai terhesseg alatt zold teat inni, azt a nesteasat amit ice tea-kent forgalmaznak? Nem lessz baj tole?
Habár nekem még nincs gyerekem és orvos sem vagyok de így józan paraszti ésszel belegondolva, erre az időszakra inkább hanyagolnám az ilyen műdolgokat, sajnos ma már minden tele van tartósítóval, színezékkel meg még ki tudja mivel. Enni inni persze kell de, ami nem létszükséglet, amit ki lehet iktatni egy helyettesítő dologgal azt inkább kihagynám.
Inkább főzz valami finom teát, facsarj bele egy igazi citromot, narancsot.
Csak kérdezd meg a dokid, hogy milyen teát ihatsz. Mármint vannak gyógynövényteák ami nem biztos hogy jók, de sima zöld tea vagy az úgynevezett rooibos tea (koffeinmentes)nem árthat.
A zöld teában van valamennyi tein, de nem annyi, hogy árthatna. Én zöldet nem, de feketét ittam, az tein szempontjából ugyanaz (a tealevelek szárításával nyerik a zöld teát, erjesztés+szárítással a feketét).
Nem kell mindent letenni a baba miatt!
Én rengeteget ittam. Az első három hónapban minden mástól hánytam...
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!