Édesítőszerrel inni a teát, szabad? Milyen teát fogyaszthat egy kismama? ( gyümölcs, fekete, zöld)
Elsősorban GYÜMÖLCS. De nem fekete tea gyümölcs aromával, hanem valódi gyümölcstea.
Édesítőszer.... hát sok véleményt hallottam már róla, szerintem egyáltalán nem egészséges. Akkor már inkább gyümölcscukor. Patikában lehet kapni, állagra a porcukorra emlékeztet.
Gyümölcsteát én iszom, csipkebogyót és borsmentát is. Zöldet és feketét a vérnyomásemelő hatás miatt nem.
Édesítőmérgeket nem fogyasztok (mondjuk terhesség előtt sem tettem).
Roibos teát is lehet, én azt szoktam inni!
Illetve ha megfelelően hígítod, (kb 1 liter 1 filter)akkor bármelyiket!
Csipkebogyót szoktam, plusz Pikwick gyerekteát (filteres), mert a kétéves lányomnak is azt főzök.
Citromfüvet szokták még javasolni.
Édesítő helyett inkább a méz.
Gyümölcsteát, vagy nagyon laza feketét (ha engedik h 1 kávét megigyon az ember , akor a fekete teától sem lehet baj, de nem szabad a napi folyadékbevitelt ezzel megoldani.
Édesítőszert senkinek sem ajánlom, akor inkább mézet. (Egye az az édesítőt, akinek problémái vannak, csak azért, hogy ne hízzon ne, mert "méreg" (ugyanezért nem fogyasztok maragarint sem, csak kivételes alkalmakkor- nme várok babát(még), a saját egészségem miatt nem fogyaszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!