20 hetes kismama vagyok és minden nap szenvedek a székrekedés miatt. Túl vagyok a sok gyümölcs, sok folyadék témán. Nem segít. Ötlet?
Én ennyi választ kaptam és tényleg segitenek!
Próbáld ki remélem segitettem!
Én is hasonló problémával küzdöttem pár nappal ezelőttig. Viszont a héten elkezdtem szedni az Omega3 kapszulát az Elevit mellett. Azóta meglepően minden nap van székletem, és már nem annyira fájdalmas a dolog.
Én is kipróbáltam már sokmindent, nem is számítottam rá, hogy az Omega3-nak ilyen jó hatása lesz rám is. :)
Csajok, a székszorulás iszonyatos alhasi görcsöt is tud ám okozni.Kismama vitamint is szedem. Én azt hittem hogy vége a dalnak olyan görcs jött rám. Éreztem már előbb is hogy nem igazán megy a dolog, de a végén már nagyon durva lett. Négykézláb mentem ki a gyógyszeres dobozomig benyomtam egy no-spat, egy kupica levolac-ot, és 6csepp guttalaxot....másnap reggelig görcsöltem mire siker......no comment......
Nagyon durva golgokra képes a székrekedés, a LEVOLAC szirup székletlágyító és azt a kismamik is szedhetik, ezzel nem csinálhatunk kárt.
A szilvalekvár sokaknak használt, próbáld ki hátha jó lesz neked is.
Vagy talán ha kívánod a dinnyére a tejet.......:) :) :)
Kellemes babavárást
Üdv: 25 hetes
na...az előző vagyok. A görcs alatt nem bélgörcsöt értek, hanem durva alhasi görcsöket, mint amikor mensizik, vagy még annál is rosszabb......
Magnet is szedem, és tényleg ez is okozhatja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!