Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Light kólát lehet inni terhesen?

Light kólát lehet inni terhesen?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább rendes cukrosat igyál. Az édesítő ami a light-ba van, nem tesz jót. Egy-két pohártól nem lesz bajotok.
2011. dec. 6. 18:52
 2/10 anonim válasza:
Mindent lehet inni csak nem használ a babának. Inkább vizet igyál.
2011. dec. 6. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Én amúgy sem szoktam inni, terhesen főleg nem ittam. Abból indultam ki, hogy egészségtelen, a light kóla még durvább, mint a sima. A sima meg agyon van cukrozva, plusz a rengeteg koffein meg a mű dolgok. Én vettem szénsavas ásványvizet, vettem tök finom minőségi (cukor- és édesítőszernélküli szörpöt) és azt ittam, mikor szénsavas cukrosra vágytam:) De odafigyeltem nagyon ilyen dolgokra. Nem paráztam, csak próbáltam egészségesen táplálkozni.

Inni, ihatsz, de nem tudom azt mondani, hogy egészséges.

2011. dec. 6. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? szerinted mi bajod lesz tőle? Persze nem kell túlzásba vinni, mert amúgy sem a legegészségesebb. De gondolom, virslit is eszel, aztán az is csak épp emberi fogyasztásra alkalmas...
2011. dec. 6. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább rendeset igyál.Én is ittam közbe egy pohárral,persze nem vittem túlzásba.Nem lesz semmi baja a babádnak ha közbe iszol 1 pohárral.
2011. dec. 6. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
A kolával a wc szoktuk tisztítani, nagyon jó vízkőoldó, és a leégett edényt is felmarja egy nap alatt. Kátrány van benn. Te adnál kátrányt a babádnak?
2011. dec. 6. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok. Tenyleg jo otlet a wc-tisztitas:) Max. erre hasznalnam a kolat (light es sima egyarant), magamba nem ontenem, foleg, nem a gyerekbe. Ket uditot tartok a legegeszsegtelenebbnek, elso a red bull es tarsai, masodik a kola.
2011. dec. 7. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megkívánod, 1-1 pohárral nyugodtan ihatsz. Én minden szombaton megengedek magamnak 1 pohárral.
2011. dec. 7. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:

kicsit drágának tartom, kólát önteni a vécébe...meg vízkőoldásra.

A párszáz Ft-os DM-es vécétisztító, az ecet vízkőoldásra, valamint a sós víz forralása leégett edény esetén sokkal olcsóbban megoldja a problémát.

Igyál csak kólát, egyrészt a méhlepény nem viccnek van ott, másrészt meg ha ennyire aggódsz, mi lesz, ha beteg leszel és gyógyszert kell bevenni?

Később, ha szoptatsz, akkor figyelj oda jobban, mit eszel-iszol, mert akkor már nincs szűrőnek ott a méhlepény.

2011. dec. 7. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!