Ez most lehetséges? Vagy ez még túl korai lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy 2011.december 14-én volt az utolsó menstruációm első napja, és most 2012. január 9-én kellett volna megjönnie, de azóta sem jött meg. Viszont rettentő hányingerem van és mindig öklendezek, illetve eléggé fáradékony vagyok, és a melleim is nagyon fájnak. Lehet ez a terhesség tünete???? Vagy ezek a tünetek még túl koraiak?? Előre is köszönöm szépen a választ!!2012. jan. 12. 18:03
21/39 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Köszönöm szépen a jókívánságokat! Már várom, hogy orvos is lásson, és megerősítse a jó hírt, 25-re van időpontom, de lehet, hogy ma el tudok menni én is. Te hogy vagy, voltál dokinál?
22/39 A kérdező kommentje:
Nem voltam dokinál, mert közbe jött egy nagyon fontos dolog. Úgyhogy vagy holnap megyek vagy csütörtökön. De majd mindenképpen megírom, hogy mi volt!!
2012. jan. 16. 18:03
23/39 anonim válasza:
Pedig én már tűkön ülök:))) Nagyon szeretnék én is babát, de még néhány hónapot várni kell sajnos:((( Úgyhogy most más örömének örülök :)))
24/39 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szépen köszönöm.:) mindenképpen közölni fogom, hogy mi történt..:) És neked is mihamarabbi babásodást kívánok.:)
2012. jan. 16. 19:36
25/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Lehet, hogy ma délután megyek orvoshoz. De félek, hogy még semmit nem fog kimutatni, a hüvelyi uh, mert még csak kb 4hét 5 napos vagyok...:S Nem tudom mi lenne a jó...:S Itt vagytok? Szerintetek?
2012. jan. 17. 14:54
26/39 anonim válasza:
Én vagyok az izgulós:))) Ha ilyen kicsi a terhesség, már akkor is láthat nyálkahártya vastagodást:) van, akinek már burok is látszik, de az embrió még nem. Ártani nem árt:)
27/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.:) Mondjuk szerintem úgyis elküld vérvételre, biztos ami biztos alapon.:) Majd megírom, hogy mi volt, de még vesződöm, hogy mi legyen.:)
2012. jan. 17. 15:15
28/39 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a már pozitívat tesztelő.. Nekem már láttak tegnap petezsákot, valamit biztos látnak már nálad is. Ne izgulj, teljesen értelmetlen.
29/39 anonim válasza:
Szia!
én vagyok a "# 16/28 Időpont 01-12 20:30"-as válaszoló!
Teszteltél?
Mi volt a dokinál?
:)
30/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A férjem nemsokára indul tesztért, és megcsinálom még ma este. Gondolom már a nap bármely szakában kimutatja a terhességet, nem??!! Szorítsatok nekem.:):)
2012. jan. 17. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!