Nem bírok jópofizni és örülni a barátnőm terhességének, baj ha nem találkozok vele emiatt gyakran?
Gondolom hogy nehéz. De ugye megérted hogy nekem még a nehézség része is hiányzik? Hiányozna? Szóval hogy rohadtul nem érdekelne ha émelyegnék, hánynék aggódnék, orvoshoz járnék , beteg lenne a gyerek, le kéne mondani erről arról (vagy MINDENRŐL) akár, mert annyira szeretnénk és vágyunk már rá.
Én 29 vagyok a férjem 31.
igen az IR az az inzulinrezisztencia.
Mesterséges megtermékenyítés? Hol tartotok?
Én is clostys vagyok nekem azt mondta a doki, hogy indokolt esetben lehet 6 hónap.
Szerintem a legfontosabb, hogy ne adjátok fel és higgy benne, pozitívan, tudom borztasztó nehéz.
És szerintem beszélj a barátnőddel, ha tényleg fontos vagy neki meg fogja érteni, mert fordított helyzetben nincs olyan ember, aki nem azt érezné amit te.
Sajnos én az ellenkező oldalon állok. A legjobb barátnőm, akivel tényleg mindent meg tudtam beszélni, elfordult tőlem amióta megszültem 8 hónapja a kislányomat. Alig keres, korábban napi két hosszú emailt simán váltottunk, most már hónapok óta nem írt. Ha megbeszélünk találkozót, lemondja előtte egy nappal, pedig nekem elég sok szervezésembe kerül hogy vidékről bemenjek bp-re baba nélkül. Én mindig figyeltem arra, hogy ne beszéljek sokat a kislányomról de ez aztán abba ment át, hogy már szóba se került, mert mindig arra vártam hogy na majd megkérdezi, hogy hogy van a kislányom , vagy egyáltalán akármi. Nekem ez baromi rosszul esik! És arra is kell gondolni - ezt neked is írom - hogy nagy valószínűséggel te is leszel terhes egyszer, illetve az én barátnőm is lesz terhes egyszer, és mennyire jól jönne majd neki akkor egy olyan barátnő akinek már van tapasztalata terhességgel, gyerekneveléssel és nem a neten kell majd kismama barátnőket vadásznia! Mert én most ebben a cipőben járok, de ha most ő képes velem ezt megtenni akkor én se fogok majd neki jópofizni ha terhes lesz.
Amúgy nála nincs különösebb ok, hogy nem szült még, nem tudnak egészségügyi problémáról, csak ők még várni akarnak mert nem ideálisak a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!