Nem bírok jópofizni és örülni a barátnőm terhességének, baj ha nem találkozok vele emiatt gyakran?
Nem a te hibád a legtöbb nő irigy a másikra. És te nem csak a gyerekét irigyled, ha egy új autót kapott volna a férjétől azt is irigyelnéd.
Azért rosszat ne kívánj neki ha lehet.
Ja, ha a mai napom láttad volna tuti nem irigyelnéd a gyerekes vagy terhes nőket...
12.47 vagyok
Én írtam hogy ne görcsölj rá.
Nekünk 9 hónap után sikerült.Először én is rá voltam görcsölve,minden hónapban figyeltem megjön e.Aztán mikor már úgy voltam vele úgyis megjön,egyszer csak nem jött meg.Abban a hónapban is ugyanúgy görcsölt a hasam,vártam is hogy megjön.Akkor meg annyira hihetetlen volt hogy csak 3 nap múlva csináltam tesztet.Senki nem mondta hogy ne akard,csak próbáld meg elterelni a gondolataidat.Tudom nem könnyű.De ha esetleg megpróbálnál örülni a barátnőd babájának lehet hogy neked is összejönne.De mióta próbálkoztok?
Dehogy kívánok neki rosszat....azért nem vagyok elvetemült ember...minden jót kívánok neki persze!!! De nem tudom álló nap a terhességgel babázással kapcsolatos dolgait hallgatni mert nem vagyok rá képes. Csak megjátszva magam, az meg szerintem nagyon nem jó.
2 éve lesz most márciusban hogy próbálkozunk.
Szia, én a másik oldal vagyok. A barátnő akinek összejött. Nekem nehezemre esik beszélni azzal a barátnőmmel, aki tudom, hogy régóta próbálkoik, mert félek hogy bántom. Egyszer megkérdeztem tőle, azt mondta, hogy nem, dehogy ne legyek hülye. Kérdezgeti, hogy hogy vagyok stb.
Én nem venném tolakodásnak, ha megmondaná nekem, hogy legyek megértő mert neki fáj. Igaz én megkérdeztem tőle, hogy nem zavarja e, mert bántani nem akarom, bár az is igaz, hogy lehet, hogy ő meg a válaszával nem akart bántani.
Szóval szerintem beszélj vele, nyugodtan,
Hát igen de te legalább megkérdezed....ő meg így beleszőtte (mint írtam már fentebb) hogy ne haragudjak már GONDOLJA hogy zavaró lehet de ő nem tud másról beszélni most...én ezt MEGÉRTEM. Én is a föld felett repkednék nyilván.
Igen, voltunk orvosnál 2 nél is. A férjemmel minden oké elvileg velem is. Hormonjaim rendben, petevezetékek átjárhatók. Peteérésem mondjuk volt egy két hónap mikor kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!