Aki terhességének korai időszakában (vagy talán végig) menstruált, az hogy jött rá, vette észre terhességét?
Nekem csak a mellfeszülés volt gyanús. November végén kimaradt a menstruációm, gondoltam biztos csak késik 3-4 napot, előfordult már ilyen. 2 hét múlva még mindig semmi, vettem egy tesztet, ami pozitív lett. Na mondom akkor kb. 5-6 hetes lehetek, felkeresem a nőgyógyászom. Ő meg közölte, hogy a méhem méretei alapján ez legalább 9 hetes terhesség, és holnap reggel csinálunk egy ultrahangot. Én meg magyarázok neki, hogy de a múlt hónapban megvolt ugyanúgy rendesen, ahogy szokott... Másnap megerősítették,hogy 9 hetes terhes vagyok:)
17 hetes kismami
Nekem is volt kevesebb vérzésem a 4.,8.,11.,12.,16.,21., héten is, ezek közül a 11. heti volt erősebb, de akkor már tudtam , hogy Kismami vagyok.
Nagyon fáradékony voltam, cicik feszültek és szinte folyamatosan " mindjárt megjön " érzésem volt.
29 hetes Kismami
hát persze hogy durva :S
nem hiszem el hogy nem érezte a picike mozgását:O
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!