Nem bírok jópofizni és örülni a barátnőm terhességének, baj ha nem találkozok vele emiatt gyakran?
Szerintem rossz úton jársz! Hidd el tudom mit érzel, mert ezt már én is átéreztem! Nekünk 4.5 évig nem jött a baba, a barátnőim meg sorra szültek, el tudod képzelni 4.5 év alatt ezt hányszor éltem át? A legrosszabb az volt amikor 2 hét különbséggel terhes lettem én is az egyik ismerősömtől, aztán az én babám 8 hetesen elment, iszonyú volt, utána még jobban nem akartam találkozni vele, mert együtt haladt volna a terhességünk! Amikor ő megszült, bennem tovább és tovább örlődött a düh, a méreg, és szép lassan depresszióssá váltam! Ha megláttam egy terhes nőt az utcán hergeltem magam, bőgtem, aztán sorra születtek a babák az ismerőseimnél.... Iszonyú kínokat szenvedtem el és ez mind mind hatással volt a szervezetemre:((( Aztán beszélgettem egy olyan pszihológus félével az nlc-n, és ő mondta, hogy az a dolog amit csinálok, nem vezet jó eredményre, mindennek megvan az oka, hogy neki miért nekem miért nem, írta ha megnyugszok, ha kiveszem a részem a babázásba, ha meglátogatom, dajkálom, megnyugszik a lelkem, és akkor nekem is sikerülni fog! Hát így tettem, nem gyűlölködtem, ez volt augusztusba, októberbe már nem jött meg:)))))) Most 16 hetes, kiegyensúlyozott kismama vagyok!
Hidd el nekem, ha nem változtatsz ezen, bele fogsz őrülni, amire rámehet az egészséged, ami fontos a terhességhez, rámehet a kapcsolatod, és depresszióssá válhatsz! Éljétek át együtt a babavárást, és meglátod hogy pozitív energiákkal sokat segíthetsz azon hogy teherbe ess! Én nagyon drukkolok neked, hogy lépj túl ezen, hidd el megéri!:)
Szép lassan
Hülyeség lenne azt kérni tőle,hogy ne beszéljen róla. Hogyne beszélne egy terhes nő a gyerekéről!!
Viszont elhiszem,hogy neked fáj. Ha tényleg nem vagytok nagy barátnők, akkor én a helyedben hanyagolnám a kapcsolatot. Bár azért azt végig kell gondolnod,ha mondjuk a szűk baráti körödben történik ilyen, és még netán neked nem lesz, akkor hogy fogod kezelni.
Egyébként ő tudja,hogy te is akarsz gyereket? Mert ha igen, normális ember feléri ésszel,hogy nem áradozik mondjuk órákat a gyerekről előtted.
Persze hogy tudja hogy én is szeretnék hiszen régóta próbálkozunk. Igazatok van és tudom hogy nem szép dolog azt is tudom magamnak ártok. És ezt is hogy engedjem el a dolgot mert ha nagyon akarom épp ezért nem jön össze. Csak azt mondaná meg valaki hogy lehet nagyon NEM akarni...az jó lenne.
Köszi szépen a válaszokat!! Igen amúgy erre is gondoltam hogy nekem hogy esne ha ő szakítaná meg velem a kapcsolatot mert én terhes vagyok ő meg nem, és igen rosszulesne valamilyen szinten, de megérteném végül azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!