Muszáj megosztanom, mert ez már mindennek a teteje? Miért ilyenek az emberek? És főleg az idősebb nők?
Figyelt kérdés
Ma történt velem! Az egyik kerületi Penny Marketben!
Állok a pénztárnál, mert már én voltam soron. Kettő 60 év körüli nő állt mögöttem. Az egyik öreg nő, aki mellesleg olyan volt mint egy Picasso festmény, teljesen rám állt. Azt hittem, hogy már a nyakamba ül. Ez még hagyján nem szóltam semmit. De amikor a pénztáros hölgyike ide adta a visszajárót, és arrébb lökött, hogy oda tudja adni a Penny kártyáját Akkor már Én is kifakadtam. Azért ne lökdössünk már egy 5 hónapos terhes nőt!!! És még neki állt feljebb. Azért ez döbbenet, hogy ők panaszkodnak, hogy a fiatalok milyenek, és hogy még a buszon sem adják át a helyet nekik. Egy fiatal sose lökött meg volna, főleg hogy akkora hasam van már mint egy háznak.
2011. okt. 30. 10:38
31/32 A kérdező kommentje:
Az én húgom 21 éves volt mikor teherbe esett, és 22 mikor megszült. Én már 23 éves koromban szerettem volna babát, de a sors úgy hozta, hogy csak 28 évesen adatik meg. Igen, igazad van. Könnyebben jutottak mindenhez annak idején. Anyu is mondta, hogy milyen volt régen. De hát ez van, ezt kell sajnos szeretni. meg kell szokni a mostani társadalmat:(
2011. okt. 31. 11:35
32/32 anonim válasza:
Én amikor középsulis voltam, és busszal jártam, mindig előzékenyen átadtam a helyem, ha idős ember jött! Egyszer olyan rosszul voltam, hogy majdnem elájultam, haza kellett mennem a suliból! Épp a buszon történt, hogy alig láttam ki a fejemből a rosszulléttől, jött egy idős házaspár, tömve volt a busz, pont mellettem álltak meg, gondolom én, várták, hogy adjam át a helyem, de én akkor egyszer nem adtam, mert ha felálltam volna, szerintem rosszul lettem volna! Erre, az idős nő elkezdi mondani a férfinak, hogy ezek a mai fiatalok, eszükben sincs, hogy átadják a helyüket a időseknek... Kb. 10 percig mondta, direkt úgy, hogy mindenki hallja! Én meg azt gondoltam, nem érdekel, egy fiatalnak is lehet gondja, nem fogok felállni! AZóta eltelt jópár év, nagyon sok olyan helyzet adódott, hogy kiakasztottak az idősek, mert ők azt hiszik, hogy nekik bármit lehet! Volt egy olyan eset, amikor terhes voltam, hogy Tescoba vásároltunk párommal, már tök nagy hasam volt, és mentünk a pénztárhoz! Egy idős nő jön, és nekem tolja a kocsiját, de nem csak egy kicsit, pont ahogy léptem, lökött rajtam egyet, mert annyira "sietett", hogy megelőzzön minket, mert biztos, neki nem volt mindegy az az 5 perc, amivel később végzett volna! Na, akkor párom kiakadt rá, és ráförmedt, hogy mi van, annyira sietős, hogy neki kell tolni a kocsit egy terhes nőnek? Még mondott neki valamit, de már nem emlékszem mit, és még a nőnek állt feljebb! Mondtam páromnak, hagyd, értsd az eszéhez! De tényleg nagyon durva, amit hisznek magukról! Még egy eset! SZomszéd falunkon átvezet a főút! Ott azt csinálják az idős nénik, hogy tök mindegy, jön-e autó, vagy nem, átindulnak az úton! Sokszor úgy indul át, hogy jövünk mi, mögöttünk senki, de ő azért átindul, gondolja, úgyis megáll majd a hülyéje! De mi van, ha a kocsiban későn veszik észre? Akkor az idős nő mossa kezeit, a kocsist meg meghurcolják? SZóval tényleg nem tudom, sokszor mit hisznek magukról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!