Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól érdemes a baba...

Mikortól érdemes a baba cuccait megvenni és mikorra kell meglennie mindennek?

Figyelt kérdés
Pl:előtte egy hónappal?
2010. máj. 19. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkorra már mindenképp, ( 1hó ) nehéz is lehet a vége terhesen, és azért egy pár héttel jöhet hamarabb is a baba. Nekem már akkor meg volt a cuccok 99%-a, amikor még terhes sem voltam, megkaptunk mindent a Nővéreméktől, szépen gyűjtögettem.
2010. máj. 19. 15:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kb a 16. héttől vásároltam!A 30. hétre minden magvolt, de van aki nem ennyire előrelátó!Én szeretem ha minden tökéletesen rendben van!

Most 35 hetes vagyok, a babágyban benne az ágyneműje, pólyája, a mózeskosárban a ruci amiben hazahozzuk, stb!

Hiszen sosem lehet tudni, de szerintem akkor sincs gond ha valamit a hazaérkezés után veszel!Alapdolgok legyenek otthon!

2010. máj. 19. 15:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig ezen vacilálok....van bennem egy kis félsz is, talán babona, nem tudom. 22 hetes leszek pénteken és még semmit sem vettünk a picurnak, eltekintve egy kiszoknit, egy bodyt és egy kis szettet. de ennyi.

te mikorra tervezed a vásárlást?

2010. máj. 19. 15:21
 4/14 anonim ***** válasza:
21 hetes vagyok és a nagyrésze már megvan a dolgoknak.szerintem ez a babona dolog hülyeség.ha maradni akar a baba marad,ha pedig nem akkor mindegy hogy megveszed-e azt a kisruhát vagy sem.nem a babaholmik megvásárlása miatt fogsz elvetélni.szerintem.
2010. máj. 19. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát igazad van, én is azt vallom ha menni kell egy babának akkor menni fog és nem változtat rajta ez a kelengye dolog, de nekem apum az aki kicsit morog emiatt. jó, furi mert ugye már 34 éves vagyok, de ő a "vészmadár", én már szívesen vásárolgatnék :-)

ám júniustól már azért hozzálátunk a beszerzéshez!

2010. máj. 19. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
A babonától én a 3. hónapig féltem.Azóta folyamatosan vásárolok,turizok.A vége felé sem pénzem,sem energiám nem lesz ennyi minden vásárlásához!
2010. máj. 19. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a 30. hétig nem vettem semmit. És most 5 nappal kiírás előtt még nem mentünk el kádért... Max apu megveszi ameddig mi kórházban vagyunk. Persze ruhája, miután több helyről kaptunk is, annyi lett, h "mosni se kell". De 100 százalék, h lesz olyan, ami nincs meg. De anyu pl 34 hetesen szült, és még nem volt otthon semmi. Illetve amit kapott, az igen, de nem voltak átmosva, vasalva a ruhák stb... Úgyh szerintem a 30. hét körülre érdemes ezt időzíteni.
2010. máj. 19. 16:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Én legszívesebben már mindent megvennék.Pár cucc már meg van (3szatyor ruha)de a többi még nincs.Annyira idegesít,ha belegondolok,hogy még nincs meg az egész cucc,legszívesebben már túl lennék a vásárláson,de ugye pénz kérdése.Azt sem tudom először mit vegyek meg.Babakocsit,kiságyat...?
2010. máj. 19. 17:14
 9/14 A kérdező kommentje:
26hetes km vagyok.
2010. máj. 19. 17:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is 22 hetes vagyok és eddig vettem egy kifogót,egy lepedőt,egy ágynemű garnitúrát és ennyi,szerencsére kiságy nem kell,az már megvan.viszont már mindent összeírtam ami kell,így könnyebb és talán nem marad ki semmi.Arról például fogalmam sincs viszont,hogy pólya,hálózsák vagy takaró?:-)
2010. máj. 19. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!