Mikortól érdemes a baba cuccait megvenni és mikorra kell meglennie mindennek?
É először a drágább holmikat venném!Babakocsi, babaágy, ágynemű, mert az is manapság nagyon drága!Aztán jöhet a többi ami összességében ugyanúgy nagy összeg, de apródonként könnyebb "megemészteni" !Én sok rucit túrtam,textilpelust , kifogókat,babaplédet vettem a vaterán, tesz-veszen!Aztán jöhet a kád, ill a többi babadolog,pl pelenka, popsitörlő, ápolószerek,cumi, cumisüveg 1-1!Én ilyenkor már javában vásárolgattam, mert tudtam hogy a végén nekem is sok minden kell majd a kórházba, és az is sok pénz! !Fölösleges mindenből új hiszen ha veszel pl 10db 56-os bodyt, azt másfél hónap múlva kinövi!Én ezért 56-68 ig vettem először!Bodyt, és rugikat is!
Olvastam egy másik oldalon hogy pl kocsicipőt, stb több ezeréer vesznek várandós anyukák!Fölösleges, mert sosem fogod ráadni!
egyik válaszolónak üzi:
Jobb a pólya!!!A baba biztonságban érzi magát, és jól tartja is a kis testét!A lányom sokáig pólyáltuk, és nem bántam meg!Most juniusban szülök, így nem tudom hogy kell e majd a pólya a nagy meleg miatt, de remélem tudom majd használni ismét!!
Én a 24.hétben járok de a szoba úgy készen van hogy akár jöhetne bele a kistesó!Habár még jó helyen van!
Nekem már most könnyebb mert a nagyobbtól sok minden maradt!Már csak a pelus hiányzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!