Hasonló cipőben valaki? 30. hétben járok, és magamhoz képest óriási a pocakom, alig tudok létezni tőle, a baba is nagy, lehet hogy előbb jön?
létezni
Elírás.
Túl gyorsan gépeltem.
Nekem hatalmas volt, hamarabb jött, 37. hét elején, 4250gr és 52cm-el, kislány, elszámolás nélkül, 35cm fejkörfogat.
Végig azt hitték, hogy ikreket várok.
Menni is alig tudtam a 34. héttől, a méhszájam a 25. héttől nyitva volt a külső, 2100.
Sógornőmnek hihetetlen nagy hasa volt, én ilyen nagyot még nem láttam. Őt már a 5. hónapban meg akarták szüleszteni a külső szemlélők, azt hitték már a végén jár. A 9. hónapban már csak egy nagy has volt szegény, alig tudott moccanni.
Neki a kisfia nem lett óriás - 3400 gramm és a 10 nappal jött hamarabb, úgyhogy nem sokkal előbb.
engem is állandóan szülni akarnak küldeni már egy hónapja.
hatalmas hasam van, érdekes, hogy 3 éve a fiammal ekkorával mentem szülni.
Most lépek a 30. hétbe, 28+5 naposan voltam UH-n, akkor volt a lányom másfél kiló, szóval annyira nem nagy, de akkor mitől vagyok mégis ekkora? :D
Én most nem híztam annyit mint a lányommal, de a babám sokkal nagyobb.Ezért olyan nagy a hasam.
Második terhesség lévén az elejétől fogva nagyobb a hasam, de mostmár tényleg ott tartok, hogy alig mozgok....
Egy nagy hordó vagyok.
Több mérés igazolta hogy a baba nagy lesz, valamiért én kibékülnék ha egy vagy két héttel hamarabb kibújna... Ahogy itt a válaszokat olvasom erre meg is van az esélyem...
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a továbbiakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!