Ha jól értelmezem akkor most vége mindennek?
Szia!
Ahogy leírtad a leleteden olvashatót,és a történetet,igen,sajnos nem sok remény van arra,hogy embrió fejlődjön ki:(((
Szerintem missed abortion lesz a vége,vagyis műszeresen be kell fejezni a terhességet.
Sajnálom.
Mielött bárki lepontozna,a szabálytalan petezsák,és magzati echo nem látható sajnos erre utal.
Egyébként az ultrahang után mondott valamit az aki csinálta?
Szia,
Sajnos a magzati echo nem látható valószínűleg azt jelenti hogy üres a petezsák :(( 6. héten pedig már kellene neki látszódnia.
Mindazonáltal ha esetleg később következett be a fogamzás, talán még van egy kis remény hogy csak MÉG nem látható, de majd az lesz :(
Majd írj hogy mi történt veletek..drukkolok nagyon hogy csak az utóbbiről legyen szó.
Egyébként nem is fűztek a lelethez semmit??
A hölgy aki az ultrahangot végezte,csak annyit mondott hogy vigyem a leletet az orvosomhoz.:(
Erre majd holnap kerül sor...:(
szia, pont ezen az oldalon volt egy olyan kérdés, hogy a 6. héten üres petezsáknak tűnő valami van, lehet e esélye az illetőnek, én azt írtam ne reménykedjen, de utánam ezerrel írták, hogy nekem is volt ilyen és nem látszott, de a 8 hetesen még szívhang is volt.. szóval kicsit várj még, ne fűzz nagy reményeket, és akkor max pozitívan csalódsz, de az idegesség sem tesz túl jót.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
itt találtam.. szóval nagy levegő, kitartás, és ha gond volt, akkor csináltass utána hormoneredményt- kövi baba előtt, lehet az elejétől kell majd duphastont, vagy mit kaptál, szedned! (sárgatestelégtelenség miatt gyakori a korai vetélés)
és ha tudunk segíteni, szólj, szerintem sokan segítenek szívesen neked! bármiben!
Az, hogy az embió nem látható még nem jelent semmit! Viszont a szabálytalan petezsák nem jó :(
Drukkolok, ez még mindig kétesélyes azért!
Szia!
nekem ugyan ez volt tavaly.....missed.ab lett a vége.....:(
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos a babuci elhalt...:(
Most kaptam az orvosomtól 1 hetet,azt mondta jó esélyem van rá,hogy kitisztul a méhem spontán,és elkerülhető a müvi beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!