Ti is türelmetlenek vagytok/voltatok már a vége felé? 37 hetes vagyok és már alig várom, hogy itt legyen velünk a kis bébim!
Ne legyél az mert úgy jársz mint én.
èn nagyon nem szerettem terhesnek lenni, habár gyereket nagyon akartunk.
de mikor a vége felé voltam már nagyon kikívántam. 42-ik héten szültem, habár beindult magától, de tuti isten azt mondta hogy ha ár ennyire kikivánod akkor még dobok rá pár hetet.
:)
Kezet foghatunk!
Mi pénteken töltjük a 37. hetet.
Minden reggel úgy kelek, hogy NA MA megyek szülni, aztán este rájövök, hogy mégsem... :)
Mindent 6x átpakoltam, figyelem a nem létező jeleket :)
Baba tök jól elvan, majdnem kijön a köldökömön :)
Pedig már a 3. babucim, itthon van a két "nagy" ördögfiókám, itt a háztartás és mégis ráérek ezeken agyalni és tiszta lázban vagyok.
Mintha nem tudnám mikor mit kell/ene érezni stb...
Szóval nagyon várom már ezt a kis miniegeret :)
Az első babám a 38. héten, a 2. babám a 37. héten született napra pontosan, remélem most sem húzzuk tovább.
Kitartás, már nem sok van hátra és szétpuszilhatjuk Őket!
:D
Én pedig minden este úgy fekszem le, hogy na talán ma éjjel mehetünk szülni :)
Nekünk első baba lesz és rettenetesen türelmetlen vagyok. Pedig imádok terhesnek lenni :)
Én holnap már a 39.hetet kezdem , de én is minden este úgy fekszek le, h reménykedek valami történik éjjel. de nem akar kibújni a csajszink.Holnap megyek ctg-re remélem ott látszódik majd már valami.
Egyszer majd csak kibújnak ezek a babák.Kitartás!!!
A 3. babát váró vagyok.
Én nagyon-nagyon szeretném ha 2011.11.11.-én születne meg :D
Persze tudom, hogy ez nem kívánság műsor, meg majd akkor jönnek majd amikor készen állnak rá, de olyan nagyon jó ez a dátum...
:D
tapasztalatbol tudom, hogy nem jo elore gyartani datumokat, mert kikeszit, inkabb megeri elvezni a veget is.
En is a 36-dik hettol minden nap szulni keszultem, ma toltoma a 40-dik hetet es meg semmi. Megtanultam elvezni a veget, egyetlen dolog amitol felek,hogy oriasbebi lesz, mert mar 36 heteseb 2900g-ra becsultek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!