Lehet hibáztunk. Akkor most vége mindennek?
Barátnőm valószínűleg terhes..
Tudom most jönnek a komik hogy gratula ügyesek az egyikőtök okosabb mint a másik..stb!
Azt szeretném kérdezni hogy a mostani felfogásom az jo?
Ha mégis baba lesz és a szülei kidobják akkor hozzánk költözik én nagykorúsítom magam, megprobálok dolgozni esti iskolába ülök és megpróbálom megoldani hogy megteremtsem neki a családi légkört(anyagiak támogatás..később ház)
Mert Én az Abortuszt elítélem primitív:S:(....
Meg hogy ha betölti a nagykorúságot elvenni törvényesen mit gondoltok?? én 17 ő 15....
Egy tanult embernek is nagyon nehéz elhelyezkedni a mai világban, nemhogy egy 17 évesnek! Nem gondoltad te ezt végig, álomvilágban élsz. El sem tudod képzelni ,hogy mennyi pénz kell egy gyermek felneveléséhez. Pelenka, gyógyszer, ruha............
Egy apuka
Nem szabd elkötelezni..De most:S Ha arra volt eszem hogy akkor odategyem akkor ez a legkevesebb szerintem....
szakiskolában tanulok kőművesként az ösztön díj 35000Ft minden hóban,Ha ezt átrakom esti iskolára vagy olyanra hogy egy héten 3x kell járni akkor csak találnék valami munkát...MINDEGY HA KELL SEGGET NYALOK CSAK MUNKA ÉS PÉNZ LEGYEN HOGY ELTARTHASSAM!!!! így??
LoL
Gratulálok a nemes elképzeléseidhez. A világ sajnos nem így működik, főleg a jelenlegi helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!