Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet hibáztunk. Akkor most...

Lehet hibáztunk. Akkor most vége mindennek?

Figyelt kérdés

Barátnőm valószínűleg terhes..

Tudom most jönnek a komik hogy gratula ügyesek az egyikőtök okosabb mint a másik..stb!

Azt szeretném kérdezni hogy a mostani felfogásom az jo?

Ha mégis baba lesz és a szülei kidobják akkor hozzánk költözik én nagykorúsítom magam, megprobálok dolgozni esti iskolába ülök és megpróbálom megoldani hogy megteremtsem neki a családi légkört(anyagiak támogatás..később ház)

Mert Én az Abortuszt elítélem primitív:S:(....

Meg hogy ha betölti a nagykorúságot elvenni törvényesen mit gondoltok?? én 17 ő 15....

2011. aug. 26. 17:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ÖRÖKBEFOGADÁS???? SEMMI ESETBEN, AKÁR MILYEN ROSSZ IS A HELYZET AZ AZ ÉN VÉREM..NEM AKAROM HOGY ="Kölyköd voltam..." HA NEME NEM VOLT RENDES GYERMEKKOROM MERT ANYUÉK ELVÁLTAK NEKI ÉS BARÁTNŐMNEK MINDENT MEGTESZEK EZÉRT!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 26. 17:17
 12/29 anonim ***** válasza:
A te szüleid belemennének? A kislány barátnőd megtartaná? Jól átgondoltad ezt az egészet?
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Azért jó h megpróbálsz mindent megtenni, bárcsak mindenki ilyen lenne
 14/29 anonim válasza:
nálunk van munka gyere vakolni
2011. aug. 26. 17:21
 15/29 anonim válasza:
Fiatalember, úgy nagykorúsíthatnád magad, hogy megnősülsz, de még úgy is csak gyámhatósági engedéllyel. A barátnőd nem múlt el 16, így őt nem vehetnéd el. Van másik jelölt?
2011. aug. 26. 17:21
 16/29 A kérdező kommentje:

Előző komment= Lehet hogy igy tönkreteszem az életem de mit csináljak akkor???? FELELŐSSÉG TUDAT Édes anyumnak nem tudom a gyermeket le passzolni..majd mert hasdaganatot diagnosztizáltak nála.. akkor???

MEG NEM AKAROK BÁTYÁM HIBÁJÁBA ESNI HOGY 4 NŐ 5 gyerek és egy kislánya él vele mert családon belülli erőszak áldozata lett és az apukának ítélte a bíróság.. AKKOr mire gondoltok???

2011. aug. 26. 17:22
 17/29 anonim ***** válasza:
21%
Igaza van annak, aki azt írta, álomvilágban élsz. Biztosan sejted, mennyire nehéz lesz, de a sejtésed a közelében sincs, milyen lenne valójában. Szeretitek egymást, most együtt vagytok. De mi lesz 1-3-5 év múlva? Megeshet, hogy együtt lesztek. Valószínűbb, hogy nem. Tönkremenne a Te, és a barátnőd élete is.
2011. aug. 26. 17:22
 18/29 anonim ***** válasza:
18%

Az életetek sajnos sokkal, de sokkal nehezebb lesz, mint egy átlagos kiskorúé. Így tanulni sem igazán tudtok majd, így nehéz lesz eltartani a gyereket. Gondolom ezzel tisztában vagy.

Semmilyen szülői segítségre nem számíthattok? Még a Te szüleitektől sem? Én ezt nagyon gáznak tartom... Ha egyszer lenne gyerekem, és teherbe esni, nagyon leszidnám, és haragudnék rá, de biztosan nem dobnám ki, hogy ilyen élete legyen. Először abortuszra próbálnám elvinni, ha végképp tiltakozik ellene, és semmivel sem tudom meggyőzni róla, hogy ne tartsa meg, akkor segítenék felnevelni. Így az apának is több ideje lenne tanulni, ami nagyon fontos a mai világban.

De ez nem minden esetben van így, mert legtöbbször az apa lelép, nem törődve a fiatal lánnyal, aki a gyerekét neveli...

Tisztellek, hogy ilyen vagy, és el akarod venni a lányt is, de 18 évesen nem biztos, hogy a házasságkötésre a legjobb költeni. (Az is pénzbe kerül, hát még ha igazi lagzit akartok vendégekkel!)

Az abortusz semmiféleképpen nem jöhet szóba? Igen, szerintem sem a legjobb dolog, de az sem lenne sokkal jobb, ha nem lenne biztos családi háttere a gyereknek.

Akárhogy is döntötök, szurkolok nektek ^^

16/L

2011. aug. 26. 17:23
 19/29 anonim ***** válasza:
4%
Igen, egy 15éves lány életét tönkretenné egy gyerekszülés. Az ő érdekét nem nézed?
2011. aug. 26. 17:24
 20/29 anonim ***** válasza:
60%

annyira aranyos vagy,hogy ennyire szereted a bnőd és felelőségteljesen gondolkodsz.én 18 éves vagyok és lány,de őszintén ha jönne egy kisbaba eléggé kétségbeesnéék én is és a barátom is.pedig ő már idősebb (22),mi is ellene vagyunk az abortusznak,de látom vki írta,h örökbeadás,nem tudom te erről mit gondolsz én úgy gondolom,h ha 1x már létrejött az a pici kis lény,és a lány szenvedett vele eleget a terhesség és szülés közben akkor már nem képes,vagy csak kevés ember az,arra hogy miután látod a "hús-véredet" akkor eldobod magadtól,de ez az én véleményem.

amúgy szerintem ha a szüleitek támogatnak minden rendbe fog jönni,mire a baba megszületik,arra már a sulival is végzel vagy hányadikas vagy?

illetve mennyi ideje vagytok együtt?csak azért mivel óriási problémák születhetnek abból ha 1-2 hónapja vagytok eyütt és így elkötelezitek magatok.

persze van mikor az idő nem jelent semmit :)

nekünk pár hetet jósoltak a barátnőim :S,3 éve együtt vagyunk :)

kitartás és írj fejleményeket!

2011. aug. 26. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!