Lehet hibáztunk. Akkor most vége mindennek?
Barátnőm valószínűleg terhes..
Tudom most jönnek a komik hogy gratula ügyesek az egyikőtök okosabb mint a másik..stb!
Azt szeretném kérdezni hogy a mostani felfogásom az jo?
Ha mégis baba lesz és a szülei kidobják akkor hozzánk költözik én nagykorúsítom magam, megprobálok dolgozni esti iskolába ülök és megpróbálom megoldani hogy megteremtsem neki a családi légkört(anyagiak támogatás..később ház)
Mert Én az Abortuszt elítélem primitív:S:(....
Meg hogy ha betölti a nagykorúságot elvenni törvényesen mit gondoltok?? én 17 ő 15....
AZ Ő SZÜLEITŐL SZERINTEM NEM,ANYUKÁM EGYEDÜL NEVEL MIENKET ENGEM ÉS A HÚGOM ALBÉRLET..ANYAGIAK HÁT..SZŰKÖS:s:(
AKKOR MOST MINDEGY ÍGY-IS SOPNI KELL EZÉRT A KISPÉNZŰÉRT AKKOR NEM CSAK SOPOK HA NEM NYALOK IS A VÁLLAKÓZÓNAK VAGY AKI FIZET ÉS HÁTHA...
Nekem van ismerősőm, aki kőművesként havi 500 ezret keres, persze ő nem szop és nyal a válalkozóknak, hanem alaposan kitanulta a szakmát és a vállalkozók szopnak meg nyalnak neki, hogy dolgozzon. De van olyan ismerősőm is, aki azt mondja erre, kinyalhatod, nincs kedvem akkor sem. És akkor indul a nagy könyörgés milliomoséktól.
Úgyhogy a jővőre vonatkozóan egy jó tanács tanulj és dolgozz és akkor nem ilyen helyzetben leszel. Ha nem vagy jó kőművesnek, akkor tanulj annak, amihez értesz és van valami kis tehetséged hozzá.
Ez kamu!A kérdező minden olyat össze szedett,ami meghatja az embereket(majd Ő tanul,dolgozik,megteremt mindent,beteg az anyukája,elveszi a csajt stb.)
Kérdező:örülj neki,hogy a lány elmúlt 14 éves,különben mehetnél a fapriccsre megrontásért.Mivel 16 év alatti,még engedéllyel sem mehet férjhez,ráadásul a szülők döntenek a pici sorsa felől is.Tudod,nem csak d_gni,hanem védekezni,és gondolkozni is kell(ene)tudni!
Én 29 vagyok, a párom 33. Én főiskolát ő egyetemet végzett. Mindkettőnknek jó munkája van, mégis totál bepánikoltunk, mikor terhes lettem. pedig mi védekeztünk is, de ez más dolog.
15 évesen még ne szüljön gyereket egy gyerek. nagyon szép amiket leírtál, de a világ nem olyan szép és egyszerű, ahogy te elképzeled. Esti iskola, meg mellette munka. Nem egy ismerősöm van, akik épitőipari iskolában végeztek, harminc x évesek és van, hogy hónapokig nincs munkájuk. Akár mennyire is az abortusz ellen vagy, én sem pártolom, de szükséges rossznak tartom, szerintem ha valóban terhes a kislány, a legjobb megoldás, ha elvetetitek. Mindkettőtök élete tönkre megy és még a babáé is. Van éppen elég éhes száj már a világban, nem hiszem, hogy szívesen látnád a gyereked így felnőni.
Szia
Ehhez az egészhez csak annyit fűznék hozzá,hogy gondoljátok át az egészet jól,mert nem ilyen egyszerű az élet sajnos.
Én sem vagyok abortusz párti,de vannak olyan helyzetek,amikor ez a "jobb" megoldás.
Egyébként tesztelt már a barátnőd?Vagy csak késik neki?
Mindenképpen beszéljétek át jól,együtt döntsetek,mert azt nem irtad,hogy a barátnőd mit szerene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!