Megtartsuk vagy hallgassunk a családra?
Én 18 éves lány, nő vagyok. A párom nemsokára 19. Védekezés mellett estem teherbe, de ahogy elmondtam a családnak ellenem fordultak hogy vetessem el a babát. Pedig mi a párommal nagyon szeretnénk és nem a szülők nyakára születne, tőlük csak lelki támogatást kértem, anyagit nem!
Háztartást ellátom már most is, főzök , mosok, takarítok, dolgozok.
Szerintetek mire és kire hallgassak? Szerintük nem élem így ki magam. Szerintem pedig nekem így lesz a legjobb! Vele együtt !!
Köszönöm a válaszokat !
Hát eddig szuperul voltam de most kicsit kavarog a hasamban valami :))) meg eddig alig tudtam enni egy ici picit , mostmeeeg. :D mindig olyan érzésem van hogy éhenhaloook :D na meg hányingerem van de elvileg nem vagyok hányós * kopp kopp kopp *
Már csak fél év és a kezemben tarthatom a kis drágát :)
Apuci meg kérdezte hogy szülés után mennyivel lehet ujra teherbe esni, mondtam hogy elvileg 3ho gyakorlatilag 1is elég, és azt mondta, oké akkor jöhet a következő :D (persze nem fog:))
Gratulálok a döntésedhez :)
Én is 18éves vagyok, szintén védekezés(tabi) mellett fogant meg a babám. A párommal (21éves) egy percig sem gondolkoztunk azon, hogy megtartsuk-e vagy sem.
Az én családom sem igazán örült amikor elmondtam, hogy mi a helyzet. Volt ám sértődés, veszekedés, duzzogás. De különösebben nem érdekelt. Az én babám, másnak nincs beleszólási joga. Azóta már változott a helyzet, mindenki nagyon várja a babát, veszik neki a kis apróságokat :)
31hetes vagyok, januárban fog megérkezni a kislányunk :)
Ha van kedved akkor priviben beszélgethetünk :)
CSAK arra hallgass, amit TE akarsz. A TE életed, a TE gyereked.
Gratulálok a picihez, örüljetek neki. Majd a nagyszülők is fognak, amikor meglátják :)
17hetes vagyok, már nől a poci is (:
És mintha már érezném Őt :)
De jó! Gratula!
Szintén 17 hetes, 20 éves kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!