3 hónapos babánk van, a kertben pedig a nyuszink. Lehet baj ebből? Megtartsuk a nyulat?
Ne haragudj,de ezt most komolyan kérdezted?:-)
Más kutyát,macskát,nyuszit tart akár a lakásban,és mégsem ajándékozza el a állatot(ha meg igen,arról mgvan a véleményem,kivéve ha allergiás a gyerkőc).Mi baj lehet,pláne ha a kertben van?Ha nem agresszív és bírja a dögönyözést,nyáron már simizheti is.Jót tesz a gyerekeknek,ha van állat a közelében.
kertben tarthatod.
nekem lakásban van nyulam, de ha lesz babám, fájó szívvel, de meg fogok tőle válni. (hullik a szőre, ezért a lakásban mindenhol szőr van. nem szeretném, ha azt nyalogatná a földről a gyerekem. íyg ez gondolom érthető)
A védőnődnek üzenem, hogy adja vissza a diplomáját sürgősen és menjen el krumplit kapálni, ennyi ésszel max. azt lehet. A gyerekeknek - főleg, ha az édesanya már várandósan is állatok közelében volt - egyáltalán nem árt, sőt, kifejezetten használ az állatok közelsége. Természetesen a rendben tartott állatokról beszélek. Bizonyított tény, hogy pl. sokkal kevesebb az allergiás és asztmás megbetegedés azoknál a gyerekeknél, akik állatok között nőnek fel.
Nálunk kutya, cica van a lakásban, nyuszik, csirkék, lovak odakinn. A gyereket soha, újszülöttként se tartottuk távol az állatoktól, természetesen tiszta, rendes, egészséges, rendszeresen oltott, féregtelenített stb. állatokról van szó. Másfél éves lányom még nem volt beteg, most várjuk a kistestót, vele is minden rendben.Kedves, mosolygós, kiegyensúlyozott gyerek, a kutyánk a legjobb barátja, vele tanult meg járni - kapaszkodott a kutyus bundájába, fülébe, mikor hova, ő pedig fáradhatatlanul vezetgette a kicsit.
Nagyon nagy baj, hogy a "szakemberek" annyira korlátoltak tudnak lenni, mint a te védőnőd. Legalább szakirodalmat olvashatna néha, hátha valamit okosodna, bár reménytelennek tűnik.:-(
Nekem két macskám és egy kutyám van, kertben, lakásban vegyesen. Soha fel sem merült bennem, hogy elajándékozom őket, most vagyok 37 hetes. Minden vizsgálati eredményem jó, toxoplazmaszűrésem harmadszor is negatív. (sajnos nincs védettségem)
A védőnőd a legegyszerűbb megoldást javasolta, de szerintem ez igy működik. Ennyi erővel apukát is elpaterolhatnád, gondolom ő dolgozik, nap mint nap találkozik emberekkel, bacikkal...amiket aztán hazavisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!