Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartsuk az esküvőt? Hallgassunk a többiekre, igazuk van?
Ha szerintük a házasság csak egy papír, akkor csak sajnálni tudom őket.
Ne halgass rájuk, mert egy életen át bánkódhatsz miatta.
ki az a mindenki?
mi velünk együtt 12-en leszünk (szülők,nagyszülők),aki tudja,az azt mondja h igy felesleges...
de a mi napunk,nem érdekel a sok károgo,hisz azért kárognak,mert nincsenek meghivva
nekünk csak a ruha és a gyűrű lesz pénzben,mert a két anyuka akar főzőcskézni,sütit megsütik előtte nap,tortát kapjuk ajándékba
hozzáteszem,csinálhatnánk 200fős lagzit,de inkább elutazunk 3 hét nászutra az asküvő árából...
sok boldogságot,ne hallgass a károgókra
A miénk is ilyen kis 20 fős volt.
A nagy lagzitól irtóztam volna, ez azért csak jár nekünk is, meg a szűk családnak is, anyagilag sem túl megterhelő.
Mégiscsak egyszer nősül az ember először. :)
Nem mindenki gondolkozik ugy hogy "csak egy papir". Valaki szereti a tradicionalis utat vegig jarni, buszken es szseretettel, orommel. Tartsatok meg az eskuvot, szeretitek egymast, a ti kapcsolatotok, egymassal es vilaggal tudatni akarjatok, hogy ti mit jelentetek egymasnak.
Gratulalok.
Aki azt mondja, hogy ez felesleges, azt ne hívjátok meg. :P :)))
Egyébként téged most tényleg megingatott mások véleménye...? Mert akkor valóban át kell gondolni a dolgot.
Viccen kívül: szerintem te jól tudod mit szeretnél (nyilván a párod is), cselekedjetek aszerint és legyetek boldogok. :)
Tudjuk mit szeretnénk,házasodni :-)
Csak a melóhelyen is meg a családban is azt mondják felesleges költeni rá mert csak papír.de az a pláne ebben,hogy aki ezt mondta mindegyik házas 10-40éve
Elgondolkodtatott,de én nem úgy gondolom,hogy csak papír.
Élettársként például semmit nem tehetünk meg,például meghatalmazás,gyermek az apa nevére stb..stb..vagy rosszul tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!