Miért van az, hogy a szülők imádnak beleszólni milyen zenét hallgassunk?
Figyelt kérdés
miért?2010. dec. 7. 14:27
1/12 A kérdező kommentje:
csakmert nem tetszik neki,hogy death metált hallgatok,mert szerintük "elmebeteg".ha lehet normális válaszokat kérek!mert ennyi erővel én is beleszólhatnék akárki zenéjébe!
2010. dec. 7. 14:28
2/12 anonim válasza:
Azért szeretnek beleszólni, mert ők is hallják, és így szenvednek tőle, ha nem tetszik nekik. :)
3/12 A kérdező kommentje:
de vagy fülhallgatón hallgatom vagy amikor egyedül vok otthon,amúgy meg ők hangosan,előttem nyomatják a fiestát meg ilyen szarokat
2010. dec. 7. 14:34
4/12 anonim válasza:
Mert lehet, hogy túl hangosan hallgatod, esetleg eltér a zenei ízlésetek. Például nálunk az nem gond, ha Deep Purple szól, de este nyolc után, már nem tanácsos, csak fejhallgatóval. Viszont olyan japán popzenét, amiben "nyivákolnak" az énekesnők csak akkor szoktam hallgatni, amikor egyedül vagyok itthon, vagy szintén fülhallgatóval. Mert az ő fülük nem bírja a nyivákolást. Az sem mindegy, ha mondjuk magyarul hallgatsz valamit, hogy milyen a nyelvezete. Anno, amikor gyerekek voltunk, az Alvin váltott ki érdekes arcokat.
5/12 A kérdező kommentje:
hát eltér,nem is kicsit :-) de mondom,úgy nem hallgatom,hogy ők is hallják,mégis beleszólnak!
2010. dec. 7. 14:40
6/12 anonim válasza:
Bocs, amikor elkezdtem írni a választ, még nem volt ott a kommented. Akkor nem tudom. Bár lehet, hogy valamennyire "kihallatszik" a fülesedből.
7/12 A kérdező kommentje:
á,nem hallatszik,mindíg ellenőrzöm,amugy meg már 1-2szer volt hogy kihallatszott és akkor szóltak,de azóta nem,szal nem hallják...
2010. dec. 7. 15:45
8/12 anonim válasza:
én néha anyámmal együtt hallgatok death metalt ...persze csak mértékkel,de nálunk ez sose volt gond,hogy ki mit hallgat...:)
Amúgy szerintem az lehet,hogy féltenek a "mondanivalótól"...sok sztereotípia alakult ki a black metalról...ettől még nem biztos,hogy aki ilyet hallgat az ördögimádó/kannibál meg f*sz tudja miket gondolnak még az emberek...:D
L.
9/12 A kérdező kommentje:
őőő a death és a black metál más.a blacket úgy utálom ahogy van.kis szaros pentagramjuk meg ez az idióta sátánimádás...nem.max a pagan black metál,az nem sátánista,de már arról is leszoktam.a death metál mondanivalóját meg úgysem értem,mert a szöveget nem lehet általában érteni,meg amúgy is angolul van.
2010. dec. 11. 13:56
10/12 A kérdező kommentje:
Viszont aki blacket hallgat az általában(nem mind),de általában sátánisták.
2010. dec. 11. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!