Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megtartsuk az esküvőt? Hallgas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartsuk az esküvőt? Hallgassunk a többiekre, igazuk van?

Figyelt kérdés
Helyzet az,hogy eljegyzés megvolt egy ideje,párommal idén nyár végén szép csendben házasodnánk,de mindenki azt mondja felesleges ez a kis esküvő is minek költeni rá mert az csak egy papír.Mit gondoltok?Tényleg csak egy kis egyszerű esküvő lenne,polgári és után kaja,úgy 20an lennénk összesen,vagy csak menjünk a 2 tanúval és ennyi..?
2011. máj. 6. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy ki mit mond, ha ti esküvőt szeretnétek? A ti életetek, nem másra kell ebben hallgatni.
2011. máj. 6. 15:33
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

A szívedre hallgass,és ne a többiekre!Egy esküvő..egy"papír"(mit mások mondanak a házassági anyakönyvi kivonatról)sokkal nagyobb összetartozást hoz az ember életébe!

Éllettársként is ugyanúgy számítani lehet a másikra..de ha férj,vagy feleségként tekint a párjára az ember..az sokkal csodálatosabb dolog!!

Ha pedig gyermeketek születik..akkor neki is sokkal jobb,ha egy "papírral"összekötött családba születik!!:))

sok Boldogságot előre is..és ünnepeljétek meg az esküvőtöket!!:))

"Augusztusban lesz a nagy nap, izgatottan várod,

Végre beteljesül a legnagyobb álmod.

Sokszor szomorúvá tesz a közvélemény,

Sok-sok ember szerint ez csupán csak egy papír.

Többször átgondoltátok ti ezt az egészet,

Mielőtt összehívtátok volna a násznépet.

Minden alkalommal ugyanarra jutottatok,

Életetek egybeforrt, közös a ti utatok.

Ő a Te szerelmed és lelki társad egyben,

Augusztustól hű társad egész életedben.

Sok rossz példát láttál, de nincs benned félelem,

Tudod az életed gyötrelem nélküle.

Nincs a földön több ilyen csodás szempár,

Mely ilyen szerelemmel tekintene terád.

Szívét már régen szívedbe zártad.

Első pillantásra tudtad; csak őt vártad.

Augusztustól életetek egybe forr már végleg,

Szívetek egyesül; két testben egy lélek.

Esténként az Úrnak mindig hálát adsz,

Mert leendő férjedtől csak szeretet kapszl.

Csalódni nem fogsz soha az életben,

Titeket a jó Isten egymásnak teremtett.

Izgatottan várod e gyönyörű napot,

Augusztusban ilyenkor már várjátok a papot.

A kimondott IGEN igaz legyen végleg,

Ha jön pár buktató együtt oldjátok azt meg.

Szüleidnek végül azt üzenem innen,

Ne sírjanak sokat, hiszen boldog leszel éppen."

2011. máj. 6. 15:43
 13/19 A kérdező kommentje:

Ma 15:43 nagyon szépet írtál még a könnyeim is kijöttek :-)

Édesanyám nagyon örülne várná az esküvőt de sajnos ő elhunyt pár hónapja.

2011. máj. 6. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

nekünk két esküvőnk is volt. Polgári és egyházi külön napon volt. Egyiken cska a szűk család volt a másik egy óriási lagzi. Hát, hogy őszinte legyek a kis családi polgárira, ha visszagondolok elsírom magam, mert olyan szép volt. A lgazi, na, az volt a pénzkidobás, mert kb fel sem fogtam semmit az egészből és már vége is volt. Olyan emberek is volt a szülők révén, akiket életemben nem láttam. De a kis esküvőt semmiért nem hagytam volna ki. Mi babóka miatt esküdtünk, különben vártunk volna még, mert el akartunk utazni nászútra, de arra már nem futotta a nagy lagzi miatt:( na, és a nagy hassal sem akartam utazni. A szülők erőltették az esküvőt a szülés előtt, hogy őszinte legyek ezt sem bántam meg, mert nem kellett magyarázni, hogy nem vagyunk házasok és nem kellett apasági nyilatkozattal sem bajlódni. A másik, hogy nekünk nem csak papír volt, hanem tényleg egy összetartozás jelképe. Mai napig is nagyon jó a kapcsolatunk és nem csináltam volna másképpen, annak ellenére, hogy nekem az volt az álmom, hogy majd a lányom hozza ki a gyűrűt tipegve:)

Csináljatok mindent úgy, ahogy Ti akarjátok:))) Az a legszebb, ha az embernek minden alkalommal könnyes lesz a szeme, ha erre a napra gondol vissza:)

Sok boldogságot!

2011. máj. 6. 15:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően azok szokták mondani, hogy a házasság "csak egy papír" akik majd megpusztulnak, hogy végre elvegye őket valaki vagy szar házasságban élnek. Tegyetek úgy, ahogy ti szeretnétek.
2011. máj. 6. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Az esküvőnk nagynak mondható volt (tág baráti kör, szülők is szerették volna így), bár nem puccos, csak sok embert hívtunk el, de mi főztünk, stb. Így sem volt olcsó, de kb visszajött az ára. Tehát pénzkidobás semmiképp sem volt. Viszont azóta is hatalmas élmény, valami, amit nektek és másoknak is meg kell ünnepelni. Mi mondjuk tényleg utána költöztünk össze, építkeztünk, szóval valóban egy mérföldkő volt, megváltozott az életünk. Szerintem fontos dolog az esküvő.

Sajnos voltam olyanon is, ahol tényleg csak egy felesleges nyűgnek, papírdolognak láttam az egészet, ez általában olyan pároknál van, akik már kicsit elhidegültek egymástól.

De Ti biztosan tudjátok, hogy fontos nektek.

2011. máj. 6. 16:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
az házasság nem csak egy papír. Én 6 éve élek házasságban, előtte is együtt éltünk, de ez az állítólagos papír egy magasabb szintre emelte a kapcsolatunkat. Nem véletlenül félnek ettől a "csak papír"-tól ennyien. Az elköteleződéstől, a holtomiglan-holtodiglantól.
2011. máj. 6. 22:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne hallgass másokra. Ez a ti döntésetek. Nekünk is két hét múlva lesz az esküvőnk, polgári, templomi, meg egy kis vacsora 33 személynek. Szerintem nem csak egy papir a házasság, hanem két ember igen fontos köteléke
2011. máj. 7. 07:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Na azoktól akik azt hiszik hogy ez az egész csak egy papir kiver a viz.fogalmuk sincs mit jelent ez a kis papir!Ez sokkal több annál!mindenképpen tartsátok meg az esküvőt ahogy ti szeretnétek!!!Ne törődjetek mások véleményével.mi is a nyárra tervezzük,bár mi akár màr holnap is mennénk az anyakönyvezető elé!imádjuk egymást,el se tudnánk képzelni egymás nélkül az életünket.papiron is szeretnénk egymáséi lenni:)

Sok boldogsàgot nektek!

2011. máj. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!