Abortusz volt vagy nem?
Sziasztok
A történet kicsit hosszú,de úgy gondoltam hogy így teljes a kép ha leírok mindent..
Én egy 16éves lány vagyok. Március 23-án jött meg a menstruációm és a következő hónapban nem jött meg vettünk terhességi tesztet és pozitív lett a következő héten elmentünk a nőgyógyászhoz megállapította hogy terhes vagyok de csak üres petezsákot látott ami 23mm-es volt és embrionális elemeket nem látott. Vissza hívott 10nap múlva akkor már a petezsák 30,6mm volt, de embrió és életjelenség még most sem volt látható a doki szerint.Diagnózis:Missed AB.Ez után vettünk még egy terhességi tesztet az is pozitív lett.Elhalt babával pozitív teszt?Be is utalt engem a kórházba műtétre.Akkor voltam 7hetes.De én úgy éreztem hogy van bennem baba.Minden jel megvolt nőtt a mellem,hánytam stb..Na és én nem mentem be a kórházba mert éreztem hogy van baba..Vártunk és vártunk elmentünk egy másik nőgyógyászhoz aki ugyan ezt mondta de már 45,5mm-es volt a petezsák.. Ha nem volt embrió akkor miért nölhetett a petezsák? Végül bementem a kórházba és megvolt a műtét kivették az˝üres˝petezsákot.De szövettani papírt nem adtak hanem csak a zárójelentésre írták rá hogy Abortus spontaneus.A műtét Jún. 7-én volt és onnantól kezdve 08.29-éig vérezgettem.08.25én elmentem a nőgyógyászhoz a panasszal hogy vérzek meg ultrahangozott és megállapította hogy bent maradt a méhlepény(Residuum)ezt írták a papírra.mondta hogy másnap menjünk meg a kórházba megnézi a nagy ultrahangon is.És bementünk megnézett és hát tényleg az volt. Bent is kellett maradnom aznap fel is helyezték a Lamináriát.Másnap reggel 9kor műtöttek azt is eltávolították és elküldték szövettanra.Aznap haza is engedtek és a másik héten elmentünk a szövettani eredményé és a zárójelentésért.És mit látok mivan a szövettanon:Beutaló Dg:Inkomplett művi vetélés
Mikroleírás:Nagy tömegben találunk részben elhalt magzatbolyhokat,ahol az intervillosus teret fibrin tölti ki.(Magzatbolyhok??Az üres petezsákkal??felszívódott babával?furcsa)Megállapított Diagnózis:Sikertelen terhességmegszakítás egyéb és k.m.n. szövődményekkel. Ezek nagyon furcsák...Lehet hogy a hátam mögött intézték el a vetetést és nekem és a páromnak úgy adták le hogy elhalt terhesség?Anyám nem akarta hogy megszülessen a gyerek és elintéztette volna??:S Én és a párom viszont nagyon szerettük volna megtartani:( Jó volt érezni hogy a szívem alatt egy kisbaba van:(:'(
Kérek mindenkit aki tudna ezügyben segíteni nekem az írjon pár sort mert fontos lenne! Mindenki mást mondd és már nem tudom hogy mi az igaz és mi nem..
"állítólag felszívódott..."
Fogadd el, hogy ilyen létezik, és ne gyárts összeesküvés- elméleteket.
Azt hiszem, hogy azért dörgölik az orrod alá sokan, hogy gyerek vagy, mert úgy viselkedsz, és nem azért, mert 16 éves vagy. A beszélgetést én úgy látom, hogy épp te terelted ilyen irányba. Van aki fiatalon lesz anyuka, van aki idősebben, ebből a szempontból nem a kor számít, hanem az érettség. Az én anyukám 19 éves volt, amikor születtem, mégis gondosabb anya volt, mint a nagymamám valaha...
Sajnos nagyon sokan vagyunk veled együtt, aki elveszítette a babáját, akit pedig nagyon akart. De ettől még el kell fogadni, hogy ez történt, és minél inkább belebonyolódsz, annál inkább haragudni fogsz az egész világra, pedig biztos vagyok benne, hogy sokan segíteni akartunk a válaszunkkal.
Szívből kívánom, hogy túl tudj lépni ezen, és ha eljön az idő, akkor egy egészséges és szép babát hozz a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!