Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló? Két órán keresztül...

Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 07:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 nikike8898 ***** válasza:
100%

Hááát csajok semmi!!!!Bár a babym nagyon aktív lett estére...egész éjjel meg sem állt ..5percenként pisilés, mostmeg punnyad!Bár kíváncsi vagyok mert volt egy kivánságom!

-szeptemberi legyen

-lány legyen

-és 8án szülessen (hát ez ma kiderül)...érzem a hasam de én már nem tudom minek vélni, olyan elviselhető:)

Persze szívesen mennék máááár

2011. szept. 8. 08:48
 62/122 anonim ***** válasza:
100%

Holnap lenne a nagy nap!!Szorítsatok hogy ne hordjam túl:)

olyan jó lenne ma már babázni:) igaz ezt nem én döntöm el:(

2011. szept. 8. 08:57
 63/122 A kérdező kommentje:

Jelentem: még mindig 2in1 :(

Este pont 5 percenként keményedett a pocakom, meg fájdogált a derekam, de ennyi :( Egyszer csak elmúlt :(

Ráadásul reggel anyósom keltett, hogy még egyben vagyunk-e :( Wáááá!!!!!

2011. szept. 8. 09:26
 64/122 nikike8898 ***** válasza:
100%
Nekem elkedett fájni a derekam,de mintha le akarna szakadni, a hasam is picit kezd erősödni...hát kiváncsi leszek....
2011. szept. 8. 11:27
 65/122 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Akkor én is csatlakozom a nyűglődők sorába...voltam dokinál C-2111 semmi változás be akart fektetni mondván szem előtt legyek és hétfőn megindítja. Erre én kisírtam, hogy ne kelljen már bentmaradnom hiszen itthon van a 2 évesem!

Szóval sírva jöttem el, a prof. engedélyével.

Ha hétfőig nem történik semmi indítják hétfőn reggel 7-kor!

Esküszöm sírhatnékom van! :-(((((((

(10.31-es)

2011. szept. 8. 14:04
 66/122 nikike8898 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Biztos megindul addig!Hisz újabb front jön majd meg telihold is:D drukkolok...nekem megint görcsöl a hasam és a derekam ritkán, de van hogy már lépni alig birok...elééééééég volt mááá!

2011. szept. 8. 15:02
 67/122 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, el is felejtettem 14.27-es Te holnapra vagy kiírva...:-) Állítólag ma is front és holnaptól felmelegedés hétfőtől lehülés...dehát ha csak ezen múlna...

Kicsit lehiggadtam, bár most meg a családom osztja az észt, hogy ezt csinálj meg azt csinálj, hülye az orvosod meg a szülésznőd...stb...már ettől is eléggé kivagyok!

Egyébként nekiállt fájni a hasam, de nem méhösszehúzódás csak olyan folyamatos fájás??! Hogy ez mi? Lehet csak az idegtől!

A szülésznő tanácsára fahéjas, szegfűszeges teát kell inni plusz vasfű és málnalevél. Ja és szedem cimicifuga racemosa-t szedi még rajtam kívül valaki? Bár én nehezen álltam neki mert a fiamnál semmi sem segített pedig akkor mindent szedtem...Viszont most már annyira elegem van, hogy gondoltam ártani nem árt.

2011. szept. 8. 15:45
 68/122 nikike8898 ***** válasza:
77%
Kedves utolsó!Nekem is pont igy fáj a hasam..de lehet azért mert már ezt szeretnénk vagy tényleg ideg nem tudom én szedek ilyen homeos bigyót!
2011. szept. 8. 17:16
 69/122 anonim ***** válasza:
100%

14,27es vagyok én is iszogatom a málna levél teát de mást nem szedek.a fahéjas cuccost azt kipróbálom:):)

az a b aj h azon kívül hogy fáj a szemérem csontom amikor felállok semmi jel sincs:(ezzel meg még bőven húzhatjuk:)

2011. szept. 8. 19:19
 70/122 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok!ismét 14.27 es vagyok reggel 4:40től ismét rendszertelen fájásaim vannak de most ezek elég fájdalmasak lehet lesz valami:):) bár ha állok akkor nem jönnek sajnos:(
2011. szept. 9. 06:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!