Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
Hááát csajok semmi!!!!Bár a babym nagyon aktív lett estére...egész éjjel meg sem állt ..5percenként pisilés, mostmeg punnyad!Bár kíváncsi vagyok mert volt egy kivánságom!
-szeptemberi legyen
-lány legyen
-és 8án szülessen (hát ez ma kiderül)...érzem a hasam de én már nem tudom minek vélni, olyan elviselhető:)
Persze szívesen mennék máááár
Holnap lenne a nagy nap!!Szorítsatok hogy ne hordjam túl:)
olyan jó lenne ma már babázni:) igaz ezt nem én döntöm el:(
Jelentem: még mindig 2in1 :(
Este pont 5 percenként keményedett a pocakom, meg fájdogált a derekam, de ennyi :( Egyszer csak elmúlt :(
Ráadásul reggel anyósom keltett, hogy még egyben vagyunk-e :( Wáááá!!!!!
Sziasztok!
Akkor én is csatlakozom a nyűglődők sorába...voltam dokinál C-2111 semmi változás be akart fektetni mondván szem előtt legyek és hétfőn megindítja. Erre én kisírtam, hogy ne kelljen már bentmaradnom hiszen itthon van a 2 évesem!
Szóval sírva jöttem el, a prof. engedélyével.
Ha hétfőig nem történik semmi indítják hétfőn reggel 7-kor!
Esküszöm sírhatnékom van! :-(((((((
(10.31-es)
Sziasztok!
Biztos megindul addig!Hisz újabb front jön majd meg telihold is:D drukkolok...nekem megint görcsöl a hasam és a derekam ritkán, de van hogy már lépni alig birok...elééééééég volt mááá!
Jaja, el is felejtettem 14.27-es Te holnapra vagy kiírva...:-) Állítólag ma is front és holnaptól felmelegedés hétfőtől lehülés...dehát ha csak ezen múlna...
Kicsit lehiggadtam, bár most meg a családom osztja az észt, hogy ezt csinálj meg azt csinálj, hülye az orvosod meg a szülésznőd...stb...már ettől is eléggé kivagyok!
Egyébként nekiállt fájni a hasam, de nem méhösszehúzódás csak olyan folyamatos fájás??! Hogy ez mi? Lehet csak az idegtől!
A szülésznő tanácsára fahéjas, szegfűszeges teát kell inni plusz vasfű és málnalevél. Ja és szedem cimicifuga racemosa-t szedi még rajtam kívül valaki? Bár én nehezen álltam neki mert a fiamnál semmi sem segített pedig akkor mindent szedtem...Viszont most már annyira elegem van, hogy gondoltam ártani nem árt.
14,27es vagyok én is iszogatom a málna levél teát de mást nem szedek.a fahéjas cuccost azt kipróbálom:):)
az a b aj h azon kívül hogy fáj a szemérem csontom amikor felállok semmi jel sincs:(ezzel meg még bőven húzhatjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!