Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló? Két órán keresztül...

Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 07:13
 81/122 A kérdező kommentje:

Jövő péntekre vagyok kiírva (vagyis e legkorábbi időpont ez).

Keményedek reggeltől estig szinte szünet nélkül, fájás nincs :( De a derekam fáj.

2011. szept. 9. 19:44
 82/122 anonim ***** válasza:
100%

....nyüüüüssszz...:-(

Akkor még lehet, hogy neked is 1 hét van vissza kérdező! Bár ki tudja..?

Én is olyan sokat keményedek, hogy sokszor csak egymás után jönnek menni is alig bírok fáj a derekam nekem is, és ott a gyomrom környékén is fáj a pocakom mintha "le akarna törni"

Többiek? Mizujs veletek? Megvagytok?

Vagy csak én lettem hírtelen gyak.kérdések függő?! :-)

(10.31-es)

2011. szept. 9. 19:55
 83/122 nikike8898 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Semmi...hisztis lettem ...már nem birom..keményedik a hasam néha de ennyi...bizakodunk hátha lesz vmi!Remélem =)

2011. szept. 9. 20:30
 84/122 nikike8898 ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hogy vagytok csajok?Nekem most elkezdődött megint vmi!De sajnos hívott a dokim reggel hogy sürgössen el kell utazzon!Remélem nem most jön a babyke mégkibirja holnap délig!Nagyon para van

2011. szept. 10. 11:18
 85/122 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

De jó neked nikike8898! Az én orvosomnak esze ágába sem lenne felhívni engem! Ezért most én is azon parázom, hogy ha már eddig kihúztuk akkor jó lenne az a hétfő...mert akkor biztosan bent lesz, viszont ha most jön ránk a megszülethetnék...akkor valószínű idegen orvosnál(ügyeletes) szülnék.:-(

Egyébként ma rettenetesen bedagadtam, kezem-lábam és még a szemhéjam is...hát nem tudom, furin is érzem magam, keményedek de semmi több.

2011. szept. 10. 14:11
 86/122 anonim ***** válasza:
100%

10.31-es voltam ez mindig lemarad:-(

a család két "táborra" szakadt, az egyik azt szeretné ha vasárnap szülnék mert én és a húgom és a kisfiam is vasárnapiak, (anyuék tábora) a másik (anyósék tábora) pedig, hogy hétfőn szüljek mert akkor van apósom szülinapja...hát tökre nem kívánság műsor!

2011. szept. 10. 14:16
 87/122 anonim ***** válasza:
100%

40+4 hetes vagyok!

Igen megszületett a kicsi drágaságom!!! Épp ma jöttünk haza :)

Részletekbe leírom mi történt:

Szülésznőm,eljött hozzánk és megvizsgál 3/4 8kor akkor már bő 2 ujjnyira nyitva voltam,gyorsan felöltöztünk és már mentünk is a kórházba,10 perc alatt beértünk ott a doki megvizsgált és már 4 ujjnyira voltam nyitva 2 perces kőkemény fájásokkal. Nem adtak beöntést se semmi,csak gyorsan öltözni és feküdni a szülőágyra,de közbe a dokimnak volt egy császárosa így azt mondta hogy nem repeszt nekem burkot hagy tudja le gyorsan a császárt,de ha elfolyik a vizem,átszalad és nyomunk. 21:10 percre végzett a dokim,akkor burkot repesztett kaptam még valami nagyon erős injekciót amitől hatalmas tolófájásaim jöttek. A baba nagy nehezen kijött,az utolsó nyomásnál már azt mondtam feladom,mert nagyon fájt. Aztán megérkezett Ákos :) A nyaka a hasa és a lábai közé volt tekeredve a zsinór,nagyon megijedt mindenki,azt mondták még ilyet nem láttak,ezért jött ki nehezen. Szorította a köldökzsinór. De hála istennek túl vagyunk az egészen,de az már biztos hogy több babát én nem szülök,mert ez igen emlékezetes szülés volt számomra. Annyi történt még hogy a magzatvizem már "koszos" volt és nyelt belőle a baba,de nem kapott semmi fertőzést mert friss volt a "kosz" benne.

Így tehát Ákos babám 09.06-án 21:35-kor 4270gr-mal és 54 cm-rel megszületett. Köszönöm szépen hogy gondoltatok ránk! Puszi :)

Én sok sikert és könnyű szülést,jó egészséget kívánok a még "egyben lévő" anyukáknak,akik esetleg megszületek közbe azoknak meg a legeslegjobbakat!

2011. szept. 10. 15:09
 88/122 nikike8898 ***** válasza:
100%
40+4 napos!Gratulálok...én is ilyet szeretnék..mármint gyorsat, de nem tudom mert nekem még első baba...és nagyon para van!!!!
2011. szept. 10. 15:14
 89/122 anonim ***** válasza:
100%

Ó de nagyon gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok, sok boldogságot és egészséget kívánok az új kis családnak! Sokat gondoltam rátok, és hidd el pár hónap vagy 1 év után már nem mondod, hogy többet nem szülsz:-) max. mikor ott leszel újra a végén mint most én:-) Most csak élvezd a babázást Ákossal mert olyan hamar elmúlik ez a pár újszölött hét!

Minden jót kívánok! (10.31-es)

2011. szept. 10. 15:42
 90/122 anonim ***** válasza:
100%

40+4 vagyok (ez már rám ragadt)

Köszönöm szépen a sok jó kívánságot,igen próbálom minden percét az újszülött kornak kiélvezni,tudom ez az időszak telik el a leghamarabb. Minden jót nektek is :)

2011. szept. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!