Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
Jövő péntekre vagyok kiírva (vagyis e legkorábbi időpont ez).
Keményedek reggeltől estig szinte szünet nélkül, fájás nincs :( De a derekam fáj.
....nyüüüüssszz...:-(
Akkor még lehet, hogy neked is 1 hét van vissza kérdező! Bár ki tudja..?
Én is olyan sokat keményedek, hogy sokszor csak egymás után jönnek menni is alig bírok fáj a derekam nekem is, és ott a gyomrom környékén is fáj a pocakom mintha "le akarna törni"
Többiek? Mizujs veletek? Megvagytok?
Vagy csak én lettem hírtelen gyak.kérdések függő?! :-)
(10.31-es)
Sziasztok!
Semmi...hisztis lettem ...már nem birom..keményedik a hasam néha de ennyi...bizakodunk hátha lesz vmi!Remélem =)
Sziasztok!
Hogy vagytok csajok?Nekem most elkezdődött megint vmi!De sajnos hívott a dokim reggel hogy sürgössen el kell utazzon!Remélem nem most jön a babyke mégkibirja holnap délig!Nagyon para van
Sziasztok!
De jó neked nikike8898! Az én orvosomnak esze ágába sem lenne felhívni engem! Ezért most én is azon parázom, hogy ha már eddig kihúztuk akkor jó lenne az a hétfő...mert akkor biztosan bent lesz, viszont ha most jön ránk a megszülethetnék...akkor valószínű idegen orvosnál(ügyeletes) szülnék.:-(
Egyébként ma rettenetesen bedagadtam, kezem-lábam és még a szemhéjam is...hát nem tudom, furin is érzem magam, keményedek de semmi több.
10.31-es voltam ez mindig lemarad:-(
a család két "táborra" szakadt, az egyik azt szeretné ha vasárnap szülnék mert én és a húgom és a kisfiam is vasárnapiak, (anyuék tábora) a másik (anyósék tábora) pedig, hogy hétfőn szüljek mert akkor van apósom szülinapja...hát tökre nem kívánság műsor!
40+4 hetes vagyok!
Igen megszületett a kicsi drágaságom!!! Épp ma jöttünk haza :)
Részletekbe leírom mi történt:
Szülésznőm,eljött hozzánk és megvizsgál 3/4 8kor akkor már bő 2 ujjnyira nyitva voltam,gyorsan felöltöztünk és már mentünk is a kórházba,10 perc alatt beértünk ott a doki megvizsgált és már 4 ujjnyira voltam nyitva 2 perces kőkemény fájásokkal. Nem adtak beöntést se semmi,csak gyorsan öltözni és feküdni a szülőágyra,de közbe a dokimnak volt egy császárosa így azt mondta hogy nem repeszt nekem burkot hagy tudja le gyorsan a császárt,de ha elfolyik a vizem,átszalad és nyomunk. 21:10 percre végzett a dokim,akkor burkot repesztett kaptam még valami nagyon erős injekciót amitől hatalmas tolófájásaim jöttek. A baba nagy nehezen kijött,az utolsó nyomásnál már azt mondtam feladom,mert nagyon fájt. Aztán megérkezett Ákos :) A nyaka a hasa és a lábai közé volt tekeredve a zsinór,nagyon megijedt mindenki,azt mondták még ilyet nem láttak,ezért jött ki nehezen. Szorította a köldökzsinór. De hála istennek túl vagyunk az egészen,de az már biztos hogy több babát én nem szülök,mert ez igen emlékezetes szülés volt számomra. Annyi történt még hogy a magzatvizem már "koszos" volt és nyelt belőle a baba,de nem kapott semmi fertőzést mert friss volt a "kosz" benne.
Így tehát Ákos babám 09.06-án 21:35-kor 4270gr-mal és 54 cm-rel megszületett. Köszönöm szépen hogy gondoltatok ránk! Puszi :)
Én sok sikert és könnyű szülést,jó egészséget kívánok a még "egyben lévő" anyukáknak,akik esetleg megszületek közbe azoknak meg a legeslegjobbakat!
Ó de nagyon gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok, sok boldogságot és egészséget kívánok az új kis családnak! Sokat gondoltam rátok, és hidd el pár hónap vagy 1 év után már nem mondod, hogy többet nem szülsz:-) max. mikor ott leszel újra a végén mint most én:-) Most csak élvezd a babázást Ákossal mert olyan hamar elmúlik ez a pár újszölött hét!
Minden jót kívánok! (10.31-es)
40+4 vagyok (ez már rám ragadt)
Köszönöm szépen a sok jó kívánságot,igen próbálom minden percét az újszülött kornak kiélvezni,tudom ez az időszak telik el a leghamarabb. Minden jót nektek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!