Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces
fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer,
erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig,
de azok is elmúltak.39 km
14,27-es vagyok.
Én sem szeretném péntekig húzni:( ASK-ra meg pláne nem szeretnék menni...igaz még nem voltam de nem is szeretnék....
2011. szept. 6. 14:38
32/122 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más hátra, mint előre: összefogunk, és közös erővel ki imádkozzuk a csöppségeket :) Ennél többet nem nagyon tehetünk :( Legalábbis én, apuka nem hajlandó babaindító szexre, fél, hogy eléri a fejét :D
Nem mindig indítja be a szex sem!tapasztalat
2011. szept. 6. 14:52
Nah ez ismerős.....az én párom is így van vele már a 20ik héttől....(előző voltam)
2011. szept. 6. 14:53
Na fájtok még csajok?Nekem egy picit jobb lett hogy fekszem bár igy is néha néha érzem!!!
2011. szept. 6. 15:03
36/122 A kérdező kommentje:
Volt egy egész vicces szituációnk ezzel kapcsolatban. Próbáltam rávenni, de csak azt hajtogatta, hogy elérné a kis fejecskéjét, nem akarja, hogy baja legyen, stb. Erre kiakadtam, felkaptam a táskámat és az ajtóból sírva visszakiabáltam, hogy jó, akkor keresek olyat, aki nem nem undorodik tőlem, majd elrohantam. (Lementem az éjjel-nappaliba csokiért) Nagyon nem esett kétségbe a drágám, bár én se gondoltam végig miket beszélek :D
37/122 A kérdező kommentje:
Kb 3 perce volt egy komoly fájásom, le akart szakadni a derekam. Most várom a következőt. Asszem megint elkezdem irogatni. Hú bébi, már most kikészíted anyádat :D
Irigyellek:)
nekem inkább ritkul mit erősödik....
amúgy én is úgy éreztem amikor mondta h nehari de nekem ez nem megy,hogy tőlem undorodik:(
14.27-es
2011. szept. 6. 15:10
39/122 A kérdező kommentje:
Igen, én is felfogom, hogy félti, de azért bánt is valahol a dolog. Azt nem merem még mondani, hogy erősödik, mert már 15 perc telt el azóta, és nem jön a következő :( Nem lesz ez így jó :( Szerintem az este közeledtével majd elő-előjönnek, aztán ugyanúgy el is múlnak majd :( Már nekem is megfordult a fejemben, hogy minek akartam én még egy babát, kellett ez nekem?! :( A nagyobbat meginditották egy héttel a kiirt előtt, de ott legalább tudtam kb mikor lesz vége :( Rosszabb ez a bizonytalanság :(
Hát, csajok csak kíváncsian olvasgatom a sorokat és várom mi lesz ebből?! :-)ki mikor fog babázni...ki lesz az első??!
10.31-es vagyok...
én is fájok-fájdogálok-keményedek és ittbent punnyadok a házban. Szinte semmit sem tudok csinálni mert ahogy felállok bekeményedik úgy a pocak, hogy csak görnyedek! Nekem a hétfő a kiírt hivatalos időpont dehát...
Azért még holnapra be vagyok jelentkezve a fodrászhoz...jó lenne elmenni azt hiszem az még jólesne!
aztán csütörtökre hívott be a doki...ha kihúzom addig.
2011. szept. 6. 16:06
Kapcsolódó kérdések: