Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló? Két órán keresztül...

Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 07:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
100%

14,27-es vagyok.

Én sem szeretném péntekig húzni:( ASK-ra meg pláne nem szeretnék menni...igaz még nem voltam de nem is szeretnék....

2011. szept. 6. 14:38
 32/122 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más hátra, mint előre: összefogunk, és közös erővel ki imádkozzuk a csöppségeket :) Ennél többet nem nagyon tehetünk :( Legalábbis én, apuka nem hajlandó babaindító szexre, fél, hogy eléri a fejét :D
2011. szept. 6. 14:46
 33/122 nikike8898 ***** válasza:
100%
Nem mindig indítja be a szex sem!tapasztalat
2011. szept. 6. 14:52
 34/122 anonim ***** válasza:
100%
Nah ez ismerős.....az én párom is így van vele már a 20ik héttől....(előző voltam)
2011. szept. 6. 14:53
 35/122 nikike8898 ***** válasza:
100%
Na fájtok még csajok?Nekem egy picit jobb lett hogy fekszem bár igy is néha néha érzem!!!
2011. szept. 6. 15:03
 36/122 A kérdező kommentje:
Volt egy egész vicces szituációnk ezzel kapcsolatban. Próbáltam rávenni, de csak azt hajtogatta, hogy elérné a kis fejecskéjét, nem akarja, hogy baja legyen, stb. Erre kiakadtam, felkaptam a táskámat és az ajtóból sírva visszakiabáltam, hogy jó, akkor keresek olyat, aki nem nem undorodik tőlem, majd elrohantam. (Lementem az éjjel-nappaliba csokiért) Nagyon nem esett kétségbe a drágám, bár én se gondoltam végig miket beszélek :D
2011. szept. 6. 15:05
 37/122 A kérdező kommentje:
Kb 3 perce volt egy komoly fájásom, le akart szakadni a derekam. Most várom a következőt. Asszem megint elkezdem irogatni. Hú bébi, már most kikészíted anyádat :D
2011. szept. 6. 15:06
 38/122 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek:)

nekem inkább ritkul mit erősödik....

amúgy én is úgy éreztem amikor mondta h nehari de nekem ez nem megy,hogy tőlem undorodik:(

14.27-es

2011. szept. 6. 15:10
 39/122 A kérdező kommentje:
Igen, én is felfogom, hogy félti, de azért bánt is valahol a dolog. Azt nem merem még mondani, hogy erősödik, mert már 15 perc telt el azóta, és nem jön a következő :( Nem lesz ez így jó :( Szerintem az este közeledtével majd elő-előjönnek, aztán ugyanúgy el is múlnak majd :( Már nekem is megfordult a fejemben, hogy minek akartam én még egy babát, kellett ez nekem?! :( A nagyobbat meginditották egy héttel a kiirt előtt, de ott legalább tudtam kb mikor lesz vége :( Rosszabb ez a bizonytalanság :(
2011. szept. 6. 15:18
 40/122 anonim ***** válasza:
100%

Hát, csajok csak kíváncsian olvasgatom a sorokat és várom mi lesz ebből?! :-)ki mikor fog babázni...ki lesz az első??!

10.31-es vagyok...

én is fájok-fájdogálok-keményedek és ittbent punnyadok a házban. Szinte semmit sem tudok csinálni mert ahogy felállok bekeményedik úgy a pocak, hogy csak görnyedek! Nekem a hétfő a kiírt hivatalos időpont dehát...

Azért még holnapra be vagyok jelentkezve a fodrászhoz...jó lenne elmenni azt hiszem az még jólesne!

aztán csütörtökre hívott be a doki...ha kihúzom addig.

2011. szept. 6. 16:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!