Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
huhhh...most olvasom csak... 10.31-es vok. az előző oldalról...
szóval kedves 40+4-es kismama átérzem a problémádat én épp az előbb mondtam anyukámnak, ha most szülnöm kellene semmi erőm nem lenne hozzá!
Nekem 2 éve a császár előtt irtózat fájásaim voltak azt hittem maghalok! Most mikor elkezdődtek tegnap éjjel...hát azt kérdeztem magamtól, normális vagyok én, hogy megint "itt" vagyok??!! Minek kellett ez??!!
Azóta csak "fájogatok" nem tudom meddig húzom...
Szerintem Te nem sokáig:-) meglátod hamarosan babázol! Aztán írdd ám meg mi volt!!!
Sziasztok!
Én is csatlakozom a grouphoz!Tegnap du 3kor voltam nst-n már ott elkezdett fájni a hasam!Persze semmi fájás se egyéb...Azóta majd meghalok, hol elkezd fájni és 4percesek hol abba marad. Az egészben a legszebb, hogy néha csak üléskor fáj, fekvéskor belenyilal, de a csillagokat letudnám hozni az égről úgy...már kétszer beszéltem a szülésznővel, aki mindig azt mondta csak 5 perceseknél goo kórház, de kérdem én ha egyszer 6perces aztán 4 perces és elmúlik..(átlagba 5 perc =))) akkor mennyit várjon az ember??Ja és persze a babóm nagyon inaktív..ja és nem tudom még kinél olvastam , de ez a wc-re járási inger nekem is meg van!Szóval én mindenkinek azt kivánom hogy valami történjen végre mert ez kibirhatatlan:D
Na hurrá, akkor vagyunk páran :(
"Néha csak üléskor fáj, fekvéskor belenyilall." Ilyen nekem is van :( Ha jövök-megyek, akkor egész elviselhető. Nekem is hol 5 perces, hol meg 15 :( A férjem meg fél óránként telefonálgat, hogy mi a helyzet :( Szegényt elküldtem a búsba, ilyet mert mondani: vagy ma legyen meg a baba, vagy holnapután, mert neki holnap egész napos útja lesz. Na mondom köszi, beszéld ezt meg a fiaddal :D Wáá csajok, én is a hajamat tépem már :S
Én is csatlakoznék!
én is tegnap voltam nst-n nekem nagyon aktív volt.reggel negyed 7től rendszertelen keményedéseim vannak nekem is....és ha elmegyek wc-re görcsölök utána....nekem is 2100as a méhszájam már a 34ik héttől.azt hittem előbb jön majd most meg úgy néz ki h rá is húzok:(
péntekre vagyok kiírva...ma ablak csere volt a lépcsőházban szóval lesz mit takarítani:)remélem eredményes lesz?
ti mire várjátok?
Nekem két dátumom is van 17 és 24:) de 8án van a szülinapom...bár nem szeretném addig húzni:D
Nekem is ez van ha elmegyek wcre alig birok felállni görcsöl a hasam...és én még azt sem tudom mennyi a cervix értékem...wáááá és én is tépem a hajam:D
18 (a névnapom) :D
Addig nem akarom húzni ezekkel a görcsökkel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!