Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
sziasztok:-) nálunk is "riasztás" volt az éjjel nekem 3 perces fájások+keményedések lettek a semmiből! 22.00-23.15-ig. Teljesen szabályosan 3 percenként és nem volt kellemes! Fel sem bírtam állni a kanapéről, sokszor még a levegő is bentszorult. A férjem már ki is állt a garázsból, hogy hamarosan indulunk...még jó, hogy a 2 évesem nem ébresztettük fel, mert elmúlt! Ahogy jött úgy vége is lett! Olyan mozgást csinált a pocaklakóm, hogy azt hittem már be sem érünk a kórházba rögtön kibúlyik! Eléggé beparáztam mert az első babám császáros volt és ilyen még nem éreztem! De elmúlt. Ma fáj a hasam olyan mensi-szerű enyhe fájdalom de semmi több. Papírforma szerint még 6 napom van vissza, és kislányt várunk. Tegnap voltam dokinál azt mondta 1 ujjnyira vagyok nyitva.
Egyébként én is akkor lettem rosszul amikor ideért a vihar, gondoltam is lehet tele van a szülőszoba ilyen időben!
Ti jól vagytok azóta?
Boldogságos babázást, könnyű szülést mindenkinek!
Akkor ezek szerint 2in1 még mindig ti is:-)
Bár rettenetesen parázok de már én is szeretnék nagyon túl lenni rajta olyan vagyok mint egy lajhár-viziló keveréke...de a legrosszabb a bizonytalanság!
Tegnap az nst-n nekem sem vírított a kiscsaj semmit de a doki nem mondta, hogy rossz lenne a szívhang. Most csak itthon dekkolunk a 2 évessel apa óránként telefonál haza:-) én állandóan pakolok, mosogatok, nehogy valami "úgy" maradjon mikor nekem mennem kell... és csütörtökön kell újra a dokihoz mennem ha addig nem alakítok valamit...
Egyébként a fiamat túlhordtam 4 nappal...ki tudja lehet most sem lesz másként bár a doki szerint császár után már nem engedik.
A barátnőm az imént telefonált, hogy velem álmodott, hogy megszültem...ronda boszorkány:-)
Ajajj,hasonló cipő... :(:(:(
Tegnap méhszáj(1111) és víz vizsgálat után barnázás,majd hajnal fél 1-től 7 perces fájás. Reggel 7kor ma NST azt mondták ez nem fájás,pedig rendszeres. Dokinak mutatom az NST-met azt mondja hogy várjuk meg az 5 perces fájásokat,tehát a kórházból haza küldött.Azóta ugyanúgy 7 perces :(:( A nyákom folyik folyamatosan 5-6-szor kell kitörölnöm magam míg tiszta leszek. Hát nem tudom lesz e ma valami belőle,de nekem most is nagyon fáj,bár ha ez nem fájás,akkor az igaziba tuti belehalok... :(:(
40+4 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!