Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
40+4-es kismama vagyok
10 percesre estek a fájásaim... Kész vagyok! El vagyok fáradva :S
Azért remélem ti jobban viselitek majd... Nem kívánom ezt a fájdalmat senkinek,nem tudom meddig húzom még,de már abba reménykedek elfolyik a vizem,és akkor már tuti nincs visszaút és beindítják :)
Épp azt akartam kérdezni mi van veled kedves 40+4-es? Köztünk vagy még? :-D
Nálunk "buli" van a pocakban...rettentő mozgás egész délutrán+keményedés.
(10.31-es voltam)
Én csak kíváncsian olvasgatok :) Alig várom, hogy meglegyen az első babázó! Könnyű szülést és jó egészséget mindenkinek :)
25 hkm
40+4 vagyok
Jelentem 5 perces fájásaim vannak... De még nem rettegtem semmitől sem úgy mint most attól,hogy a doki megvizsgál... Arra emlékszem hogy el tudtam volna ájulni miatta az elsőnél... :S:S
Huhh, kedves 40+4-es akkor most mész? Hjjaj úgy izgulok érted mintha nekem kellene mennem! Minden rendben lesz!!!
Egyébként nálam is alábbhagyott a hancúr odabent néha egy-egy keményedés...ennyi. De már magam sem tudom mit szeretnék jobban szülni vagy nem szülni...persze elöbb-utóbb ez nem lesz kérdés de én is egyre jobban parázok!
A férjem azzal jött haza, hogy ne aggódjak holnap jön a következő front...
(10.31-es)
40+4 es remélem nemsokára babázhatsz:)):)
14.27es vagyok!én egész délután ablakot pucoltam székről le utána fel..muszáj volt mert most cserélték ki...ne is mondjam h mit hagytak maguk után a munkások....és már szép rend van a házba.keményedni még mindig keményedek de az időt azt nem nézem mert csak keményedés:(remélem azért az "egész napi" takarítás meghozza gyümölcsét :):)
Szépjóreggelt mindenkinek!
40+4-es eltűnt....tutitra megszült az éjszaka, remélem jól vannak ...de jó neki,túl van rajta...irigy vagyok:-(
Nálunk semmi, csendesen telt az éjszaka csak pisilni voltam 100x. Ma elmegyek a városba, még vásárolni egy utolsót, meg fodrászhoz aztán meglátjuk mi lesz!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!