Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
Tegnapi 20 hetes kismami vagyok:)
Nem voltam gépnél tegnap, de gondoltam rátok:)
40 hetes kismami remélem már túl vagy rajta és a babáddal vagy! Gratulálok:)
Többiek, hogy vagytok??:)
Én ramatyul :( Este se volt már semmi fájás, éjjel is aludtam, szintén vagy 100* totyogtam wc-re, most sincs, néha keményedek, de ennyi :(
A 40+4-es kismami szerintem is babázik :)
Én is, én is!! :(
Jó reggelt!
14,27es vagyok
nekem is elmúlt:( sőt az éjjel egyszer sem kellett kimennem pisilni!rég aludtam ilyen jót.(ennek csak részben örülök)
jajj csajok én megőrülök ebbe a várakozásba:(
Most ébredtem, aludtam egyet a fiammal :)
Nekem délelőtt volt 1-2 keményedésem, semmi több.
Szépjóestét mindenkinek!
(tegnapi 10.31-es vagyok)
Látom mindenki megvan :-) 40+4-est kivéve, Ő tutira megszült.
nikike8898 mi van veled? Hasfájás? Vagy talán már Te is....???
Nálam eddig semmi, pár keményedés a napi eredmény de nekem már úgy inamba szállt a bátorság...ma egy csomó ismerőssel találkoztam a városban és mind azt kérdezi Te egyben vagy még? :-( miért nem látszik?! :-(
Holnap megyek dokihoz 12-re. Nagyon izgulok mit mond! Már úgy érzem lassan teljesen beszűkülök és elmegy az eszem...nincs más témám, se' gondolatom nem tudok semmire figyelni csak a szülés...
Már arra is gondoltam, hogy holnap bentfog a doki és szülünk, ezért ma még a hűtőt is feltöltöttem kisfiam kedvenc joghurtjával, sajtjával nehogy apával ne találjanak mit enni...tényleg tiszta hülye vagyok!
nekemm a szemérem csontom szét akar durrani...már lábra is alig tudok állni.de ez már tegnap óta tart csak most sokkal durvább...de se fájások se keményedések...najó talán nagyon ritkán..pedig én bíztam ebbe a frontba:(
tegnapi 14,27es voltam
Hogy vagytok lányok? Most pont olyan front van, mint amikor a lányom született napra pontosan 3 évvel ezelőtt! :)
Drukkolok nagyon, hogy ma már babázhassatok! :)
A második hozzászóló - 20 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!