Jósló? Két órán keresztül szabályos 5-6 perces fájások, átnéztem a kórházi csomagot még egyszer, erre elmúlt. Lefeküdtem, majd megint 5 percesek egy ideig, de azok is elmúltak.39 km
Sziasztok!
10.31-es vagyok
Először is nagyon gratulálok 14.27-es! Gondoltam mikor eltűntél, hogy babázol:-)
Mi tegnap jöttünk haza a kórházból, 12-én 13.54 kor született meg kicsi lányom 3390gr, 54 cm. Édes, cseresznyeszájú, vadhajas(hosszú fekete:-)) kicsi lány.
Kitartás nikike8898! Egészen biztos hamarosan Te is hasonlókat írsz majd:-)! Legnehezebb a vége de hidd el elfelejted majd!
Mindenkinek boldogságos szép babázást!
nikike8898, neked pedig könnyű szép, szülést kívánok!
ui.: jó lenne látni úgy élőben is mindenkit akivel itt"beszélgettünk" megbabásodva is:-) kíváncsi lennék rátok!
Jó egészséget mindenkinek!
14,27es vagyok :)
gratulálok kedves utolsó a babyhez:)
igen jó lenne egy arcot is társítani ezekhez a beszélgetésekhez:)
Mi újság nikike8898?!
Hogy vagy? Azért ha megszülsz szólj ám vissza, mert kíváncsi vagyok rátok!
Minden jót!
10.31-es
14,27es vagyok:)
nekem sem voltak rendszeresek amikor már nagyon fájt úgy gondoltam hogy jó menjünk be előtte letusoltam és egyből 4 percesek lettek.próbáld meg hogy tusolj le!szorítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!