Elegem van a kismama barátnőmből. Igazságtalan vagyok?
Figyelt kérdés
Babát vár a barátnőm,nekem már van egy. 30 hetes terhes.Valahányszor felhívom sosem tudom elérni,csak később hív vissza,vagy másnap,hogy ő aludt, vagy pihent. Egészségügyben dolgozott,de mivel veszélyes a munkakör a kezdetek kezdete óta táppénzen van. Ha hívom,hogy talizzunk,vagy elmennénk hozzá,ő mindig alszik, ebéd után sziesztázik stb.. ellenben reggel hív,hogy reggelizzünk együtt,csavarogjunk,meg hasonlók. Jelzem,rá mindennap főz az anyósa,meg állandóan segít neki a párja. Már mondtam neki,hogy nekem nem alkalmas a délelőtt,főzök,általában délelőtt dolgozom (4 órát).Most is hívtam,hogy jöjjön el ebédeljünk együtt,de baxik felvenni. Kezdem unni,hogy mindig kosarat kapok a kis kényelme miatt. Nem az irígység beszél belőlem,de én nem vergődtem végig a terhességemet,hanem 7 hónapig dolgoztam fodrászként.2011. szept. 2. 13:29
31/31 anonim válasza:
Barátnőmnek sem volt se magas vérnyomása, se rá utaló jel! Ha lett volna, gondolom, nem segédkezett volna! Nem egy mártír típus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!