Elegem van a kismama barátnőmből. Igazságtalan vagyok?
Szerintem ez nem baratsag, csak haversag. Az igaz baratok nem irigykednek es alkalmazkodnak egymashoz (ti esetetekben mindketten megtehetnetek). Igazsag szerint, annyi "folenye" van a baratnodnek, hogy terhes es ilyenkor azert illik alkalmazkodni, minden terhesseg mas. En sem dolgoztam, es bizony jol esett pihizni delutan, azaz nem jol esett, hanem ebed utan majdnem osszeestem a faradtsagtol, pedig nem dolgoztam.
A kerdesedre visszaterve, ha tenyleg a baratnod, akkor parszor igazan alkalmazkodnal hozza. De, ha ugy erzed, hogy ez nem ifazi baratsag es a baratnod kenyeskedik, stb., akkor persze nem erdemes foglalkozni.az uggyel.
Így igaz, kedves utolsó. Terhesség, nem betegség.
Én is sokat pihentem, amikor babát vártam, de arra, aki nekem fontos volt, mindig tudtam időt szakítani. (Én 6 hónapig dolgoztam terhesen, voltaképpen végigdolgoztam a terhességemet, mert aztán toxémia miatt nagy hirtelen megszültem).
Aki délelőtt tud erőt venni magán, az délután is tudna, ha akarna. Ne már, hogy hónapok alatt egyetlen napon ne erőltesse meg magát! Mármint ha megerőltetésnek számít az, hogy felvegyen egy cipőt, beüljön az autójába és 5 perc múlva kiszálljon, amikor egész nap megcsinálnak helyette minden házimunkát!?!?!
Egy kétévessel sokkal nehezebb alkalmazkodni. Szóval szerintem nem vagy szemét! Én teljesen megértelek.
Egy 8 hónapos kisfiú anyukája
Jó, én meg majdnem belehaltam, órákon múlt az életem. De itt vagyok. (Én írtam, hogy terhesség, nem betegség.)
De nem úgy tűnt, hogy a kérdező barátnője veszélyeztetett lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!