Mit tegyek? Anya olyan igazságtalan. :S
Felvettek Révai Miklós Gimnáziumba Mo. 3.legjobb középsulijába. Beadtam a jelentkezést még + 2 helyre,és felvettek mindegyikbe,de anya csak oda akar elengedni ahova a barátnőjének a lánya is megy akivel nem vagyok túl jóba,de anya szerint így legalább nem fogok "elkanászodni" h az ő szavaival éljek,merthogy ő majd "vigyáz rám'.A csaj egy 80kilós debella,és az még mind semmi,mert egy akkora egoista h ilyet még nem láttam.Ő persze folyton a nyakamon lóg le nem szállna rólam az istenért sem,de az én kedvesdrága anyucim azt akarja h én evvel a mocskos disznóval együtt menjek kollégiumba,együtt járjak vele iskolába. Így esélyem sem lenne másokkal összebarátkozni mert még így is folyton a s.ggembe van inkább bele sem gondolok h mi lenne akkor hogyha elkerülnék abba a suliba ahol nem ismer senkit.
Anya nem bízik meg bennem merthogy én még kislány vagyok h egyedül bárhova is menjek. Tettem érte sok mindent h elengedjen,próbáltam vele észrevetetni hogy igen is önálló vagyok és el akarok menni abba az iskolába hát ennyire nagy kérés ez? Örüljön h a lánya bekerült egy ilyen elit gimibe más anyuka repdesne az örömtől de neki csak az jár az eszébe h menjek mindenhova a Rékucival mert ő majd vigyáz a pici lányára.Már nem bírom tovább,próbáltam vele beszélni,de mindíg csak azt hajtogatja h 'Oda mész ahova a Réka és egy szót se többet'
Segítsetek kérlek mit mondjak neki h meggyőzzem? Vagy esetlen valami más ötlet? Előre is köszi mindenkinek.:))
hagyjuk már h az mo 3. legerősebb gimije... jah, és az első három holtversenyben apáczai, veres pálné, radnóti, fazekas, fasori...?
pff :D
Igen,mond el h a jövöd múlik ezen. És ez a legfontosabb , meg hogy ha az a suli olyan nagy színvonal,akkor biztos a fegyelem is toppon van !
Ezt amit irtam,mutasd meg neki !! :)
figyu, nem vagyok már 5 éves, nem szorulok rá, hogy te dönts helyettem és főleg nem önös érdekből. szeretnék abba az iskolába járni, ami nekem szimpi és lehet, hogy a te idődben még nem dönthettél efelől, de most a 21. században már van választási esélyünk és én szeretnék ezzel élni, ha nem baj.
ja, és bizonyított tény, hogy egy nekem tetsző környezetben jobban megy az idő és persze a tanulás is.
hát, ja kb. ennyit kéne mondani neki. szerintem azért akarja, hogy oda menj, ahova a "80kilós debella", mert a barátnője kérte ezt.
Látszik, hogy gyerek vagy még...
"80 kilós debella" "mocskos disznó" - kapj már kicsit a fejedhez és vedd észre, hogy egy emberről beszélsz! Lehet, hogy engem nem vettek volna fel az ország harmadik legjobb sulijába, de legalább 14 évesen is volt bennem annyi alapvető tisztelet a másik ember iránt, hogy nem nevezem így, főleg nem a háta mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!