Miért ilyen az anyám? Annyira igazságtalan. Mit tegyek?
Szóval én egy 14/L vagyok,van egy nővérem ő 18éves.Anyukám mindig mindent megvesz a nővéremnek.Fogfehérítős fogkrémet,de már vagy 3fajtát,amit én nem használhatok,mert az a nővéremé.Pedig hozzáteszem nekem is sárgásak a fogaim...vett neki placentás pakolást a hajára...azt is 2x próbáltam ki,de rögtön ordibált velem a nővérem,mert hogy az az övé.Pedig az én hajamra is kellene valami pakolás vagy balzsam,mert száraz és piit töredezett...a pakolás elfogyott,most vett neki syoss balzsamot,ami száraz hajra való.Fél literes,de nem használhatom azt sem,mert az az övé...Pedig FÉL LITER...ha elfogy anyám úgy is vesz újat neki,vagy valami más fajtát...
Már mondtam anyumnak is ,de csak elkezdett ordibálni ő is,hogy nincs igazam,mert nekem is szokott venni ilyeneket...Eddig csak dezodort vett nekem:( Na szóval ez nekem nagyon szarul esik,főleg,hogy anyum azt gondolja hogy nincs igazam.....
Nem tudom mit tegyek,már elegem van ebből...:( Nővérem most megy Pestre egyetemre...szóval remélem majd néha kapok én is vmit,de ez már borzasztó:(
Mit tegyek?
14/L
beszéltem már nővéremmel is erről,de ő meg olyan k.csög,mert azt mondja,hogy neki nem baj,hogy nem kapok semmit nem az ő dolga ezért nem is segít:@
Teljesen tanácstalan vagyok,apumat meg nem is érdekli ez a téma és nem foglalkozik ezzel:(
köszi a választ!
van zsebpénzem nem is kevés,mert régebben anyumék nyitottak bankszámlát nekem is meg tesómnak is,de hát kb. 1,5-2 éve nyúltam hozzá először,csak hát elég sz.r,hogy én vagy vegyek a saját pénzemből cuccokat magamnak,vagy nem lesz.Tesóm meg csak úgy simán megkap mindent:(
köszi a választ!Azt hiszem várok egy kicsit és majd beszélek anyummal...
rendben! fel a fejjel! amúgy nyugodj meg! én is hasonló cipőben járok csak nem annyira mint te! 12 éves vagyok a bátyám most megy egyetemre! Szeged több mint 100km-re van innen szóval... és nekem 2 bátyám van! így én rám is elég kevés időt szorítanak a szüleim! egyébként azon gondolkoztam hogy lehet így akarnak a szüleid rávezetni arra hogy valamit tenni kell azért hogy meg kapj valamit... hát... mint is mondjak? elég rosszul próbálnak erre a témára rávezetni ha ez a cél. ha nem akkor csak ismételni tudom magam! várd meg míg nővéred elmegy hagyd hogy anyukád lenyugodjon és utána beszélj vele.ha a szüleid továbbra sem veszik meg neked a hajápolókat és az egyéb dolgokat amire szükséged van akkor nincs más választás vedd meg magadnak! remélem sikerül megoldanod a dolgokat:)
12 lány
Anyudnak vannak közeli barátnői, rokonok? Lehet, hogy a nővéredben találta meg a társat...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!