Mit tegyek? Anya olyan igazságtalan. :S
Felvettek Révai Miklós Gimnáziumba Mo. 3.legjobb középsulijába. Beadtam a jelentkezést még + 2 helyre,és felvettek mindegyikbe,de anya csak oda akar elengedni ahova a barátnőjének a lánya is megy akivel nem vagyok túl jóba,de anya szerint így legalább nem fogok "elkanászodni" h az ő szavaival éljek,merthogy ő majd "vigyáz rám'.A csaj egy 80kilós debella,és az még mind semmi,mert egy akkora egoista h ilyet még nem láttam.Ő persze folyton a nyakamon lóg le nem szállna rólam az istenért sem,de az én kedvesdrága anyucim azt akarja h én evvel a mocskos disznóval együtt menjek kollégiumba,együtt járjak vele iskolába. Így esélyem sem lenne másokkal összebarátkozni mert még így is folyton a s.ggembe van inkább bele sem gondolok h mi lenne akkor hogyha elkerülnék abba a suliba ahol nem ismer senkit.
Anya nem bízik meg bennem merthogy én még kislány vagyok h egyedül bárhova is menjek. Tettem érte sok mindent h elengedjen,próbáltam vele észrevetetni hogy igen is önálló vagyok és el akarok menni abba az iskolába hát ennyire nagy kérés ez? Örüljön h a lánya bekerült egy ilyen elit gimibe más anyuka repdesne az örömtől de neki csak az jár az eszébe h menjek mindenhova a Rékucival mert ő majd vigyáz a pici lányára.Már nem bírom tovább,próbáltam vele beszélni,de mindíg csak azt hajtogatja h 'Oda mész ahova a Réka és egy szót se többet'
Segítsetek kérlek mit mondjak neki h meggyőzzem? Vagy esetlen valami más ötlet? Előre is köszi mindenkinek.:))
Nos, egy 14 éves lány nem csinálhat olyan szörnyű és megvetendő dolgokat, amiért így nevezd. Persze ez más felnőtt szemmel, és látom, hogy hiába magyaráznám neked, mert akibe nem nevelték bele az alapvető tiszteletet, vagy magától nem tudja felnyitni a szemét, attól nem sokat várhatunk.
Te épp egy ismerősöd alázod meg és gúnyolod ki egy anonim oldalon - és azt hiszed, ezzel büszkélkedni lehet talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!