Elegem van a kismama barátnőmből. Igazságtalan vagyok?
Szerintem igazáságtalan vagy.
Pl te miért nem teszed meg hogy elötte nap fözöl, vagy majd délután és elmézs vele reggelizni?
én megértem hogy nem akarsz mindig te alkalmazkodni, nem is kell, de néha te is megteheted.
Szerintem is igazságtalan vagy. Elhiszem, hogy bosszant, de ha tényleg a barátja vagy, akkor te is alkalmazkodhatsz hozzá, nem azon morognál, hogy ő sosem alkalmazkodik tehozzád.
Ha találkozni, vagy beszélgetni akarsz vele, akkor mi tart vissza? Hogy nem úgy van, ahogy te elképzelted?
És ha ő másként viseli, mint te? Attól ő még nem rosszabb ember.
Persze szíved joga ilyenen kiakadni, de én megkérdőjelezném, hogy valóban jó barátja vagy-e.
Pontosan az irigység beszél belőled! Azt nem tudom miért, biztos megvan az okod. (jobb a családja, többet segítenek neki stb)
Minden terhesség más, neki most a baba érdekeit kell nézni elsősorban, ha fáradt, pihennie kell.
Szerintem pedig teljesen igazad van. Ha mások szerint Te tudnál alkalmazkodni , akkor Ő is tudna legalább egyszer. A terhesség nem betegség, főleg ha dolgoznia sem kell menni, és még a háztartásban is sok segítsége van, akkor legalább egyszer erőt vehetne magán.
38 hetes km
Utolsó! Minden terhesség más! Van szerencsés várandós, akinek kutya baja nincs és van problémás, akit megvisel a terhessége különböző okoknál fogva. Azt kellene megérteni, hogy nem vagyunk egyformák. Nem kell rögtön rossz szándékot, lustaságot feltételezni a másiknál, ha nem pörög annyira, mint más terhes.
Én pl egy abszolút pörgős, munkamániás csaj voltam, most a harmadik trimeszterre viszont komoly keményedéseim lettek, amivel akkor is pihennem kell, ha inkább főznék, mászkálnék. Az utcán is totyogva tudok menni, mert annyira feszül a hasam. Nagyon rosszul esnek a hasonló megjegyzések, amikor mástól kapom (sokszor még nem szült nőktől). Inkább pörögnék ezerrel, mint itthon feküdjek, mint egy rokkantnyugdíjas.
Kérdező, érdemes a barátnőddel valami kompromisszumot kötni, megtudakolni, hogy esetleg van e bármilyen gondja, ami miatt nehezebben mozog. Az is lehet, hogy most jobban befelé figyel, nincsen annyira igénye társaságra. Ezeket meg kell beszélni. És egyeztetni, hogy neked mikor jó és neki mikor. Lehet, nem találkoztok sülve-főve, csak ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!