Elegem van a kismama barátnőmből. Igazságtalan vagyok?
Utolsó!
Talán ha többet pihent volna szegény kismami, kihúzza még egy pár hetet a koraszülést... nem biztos, de lehet! Nekem ez nem tiszteletreméltó, hogy az az ideális várandós, aki kiszolgál mindenkit és besegít mindenhova. Neki az első dolga mindenekelőtt a benne lévő élet védelme! Ehhez pedig testi és lelki nyugalom kell!
Más: nagyon primitív dolognak tartom a másik ember felett való ítélkezést, pláne ismeretlenül. Intelligens ember először megismeri a másik oldalt is, utána alkot véleményt.
Mi nem ismerjük ennek a 2 embernek a körülményit. Sem a barátságukat. Ennyi infóból pláne nem...
"Nem is értem, hogy írhattál olyat, hogy attól lett terhességi mérgezése"
Ki írt neked ilyet? Komoly gondok vannak a szövegértéssel..! Na ámen:)
A vitátokba beszállva és megpróbálva békét teremteni: a tegnapelőtti mérgezéses vagyok. Pedagógus, és éppen két hete volt szünetem már, (két hete pihentem itthon,) amikor toxémiát kaptam. Nagy hirtelen, mert az égegyadta világon semmi előjele nem volt. Ja, és nem vizesedtem. Mégis baj volt, hiába pihentem. Sajnos, nem azon múlik.
De igazából nem érdemes egymást ölni, a kérdező meg már kapott jó sok választ... ne bántsátok meg egymást, annyit nem ér az egész. Csak felidegesítitek Magatokat és egymást, és az nem jó se Nektek se a Babáitoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!