Kismamik, hogy fogják hívni a babátokat?
Még csak 11 hetes vagyok, de azért már gondolkodtam de csak annyira jutottam, ha kisfiu akkor Ádám vagy Dániel lesz. Kislány nevet még nem találtam.
anyukám még kislány korában el döntötte, ha lesz egy lánya őt ugy fogják hívni mint ami az én nevem lett. Nekem soha nem volt ilyen gondolatom.
A tiéteket hogy fogják hívni? írjatok jó sokan! Kíváncsi vagyok kinek mi tetszik.?
(A Fausztuszos kérdés miatt jutott eszembe.)
29 hetes vagyok és kislányunk lesz az Anna nevet kapja, édesapukának ez volt a kívánsága :)
Ha fiú lett volna akkor a Zsombor nevet kapta volna....majd a következő talán :)
Sebestyén a fiam, a lányom Eszter lesz, úgy néz ki. Felkapott név, de egyszerűen nem tudunk másban megegyezni:( Amúgy nagyon tetszik, csak utálom a tucatneveket:(
1 gyerekes, 22 hetes km
2 kislányom van: Lilla, és Léda. Néha van egy kis kavar mert nagyon hasonló nevek. :D
A második nevük Hanga, és Panna
Köszönöm az ötleteket!
Úgy nagyjábol körvonalazódik. Ha kisfiu akkor Ádámnak fogják hívni.
Ha pedig kislány akkor Gréta vagy Kitti vagy Kira lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!