Kismamik, akik augusztusba szülnek! Mibe fogjátok hazahozni a babátokat?
Nekem majd otthonról behozzák a babaruhát, ami egy hosszú ujjú body, egy ujjatlan rugdalózó, egy cérnasapi, kiskesztyű (ha nagy lenne a körme, de azt hamarabb behozatom, ha szükség lenne rá), és ha nem lesz kánikúla, akkor még van a szetthez egy kocsikabát is. Mi kocsival jövünk haza, hordozóban hozzuk ki a babát, és a kocsiban átrakjuk a babaülésbe, mert a hordozónk nem jó kocsiba. Pólyát nem is vettünk, szerintem fölösleges és kényelmetlen lehet a babának, de ez csak az én véleményem...
Minden jót, jó egészséget!
Üdv.: 34 hkm.
Én 2008. augusztusában szültem. Elég, ha otthon kikészíted a ruhát a picinek amiben haza szeretnétek hozni, azt csak apa felkapja amikor megy értetek. Én vettem neki egy hosszú ujjú body+ujjatlan rugdalózó+kiskabát+sapka együttest. Olyan baromi meleg volt, hogy bár a kabátkát nem adtuk rá, teljesen lefőtt szegény mire autóval hazaértünk, pedig kb. 20 perc volt. Mostani eszemmel csak egy réteg ruhát adnék rá, pl. egy hosszú ujjú rugdalózót, egy nagyon vékony sapit, esetleg a biztonság kedvéért egy plédet is melléraknék, mivel újszülött, ő még azért csak meleghez van szokva, viszont az időjárás kiszámíthatatlan. Ha 30 fok van, elég csak a ruha rajta. Pólyát felejtsd el pont azért, mert nyári baba. Én is kaptam kölcsön, nagyon cuki meg minden, de a védőnőm felhívta a figyelmem, hogy a bölcsőhalál egyik oka a túlmelegedés... Így nyáron teljesen felesleges. Meg van olyan baba, aki alapból nem bírná elviselni, hogy nem rúgkapálhat szabadon (persze van amelyiknek biztonságot ad). Ha autóval mentek haza, akkor az egy szál rucijában belerakod a hordozóba és már indulhattok is. Ha sokat kell szabadban sétálni, pl. a kórházi szobától az autóig, akkor a vékony pléddel betekerheted.
Remélem azért tudtam segíteni. :)
Nagyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok nektek!
Köszi a válaszokat!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!