Kismamik! Hogy hívják, vagy fogják hívni kisfiú babátokat?
Figyelt kérdés
Még nem tudom milyen nemű babóm lesz,de fiú nevet még nem találtunk.Ha kislány lesz Hanna Zoé lesz.2011. szept. 22. 22:15
1/35 anonim válasza:
Mi sem tudjuk még a nemét, de ha fiú lesz Boldizsárnak, ha lány, akkor Borbálának fogják hívni.
2/35 anonim válasza:
Nekem egy lányom van 8 hónapos, és Lucának hívják.De a következő babóca ha fiú lesz, akkor Erik lesz!!
Még nem vagyok terhes, de álmaimban már ott szerepel!!! :)
Egyébként a Zoé az egy szép név.Praktikus is, és könnyen meg jegyezhető. :)
3/35 anonim válasza:
A kisfiú már nekünk megvan Krisztián Alexander
A kislányt még nem tudjuk :)
Remélem hamar kiderül kisfiú vagy kislány lesz.
10hkm
4/35 anonim válasza:
Gábor lesz, 98%
A maradék 2% azért van, mert nagyon nehezen választottuk ki ezt az egy nevet, igazából egyikünknek sem tetszik egyetlen fiúnév sem igazán.
(Főleg azok után,hogy a lányom neve "szerelem volt első olvasatra/hallásra)
6/35 anonim válasza:
Első fiam Gerő, az öcsi Zsombor lesz, ő választotta.Nem találtunk amúgy sem olyan ez az! nevet.
8/35 anonim válasza:
Az első fiam VIKTOR,a második KRISTÓF.
9/35 anonim válasza:
Ha fiam lesz, amit nagyon szeretnék,akkor Dominik lesz!
7 hkm
10/35 anonim válasza:
2 éves fiam:Márkó
Lányomat Lucának fogják hívni.
24hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!