Kismamik! 2011 márciusban szültök, hogy vagytok? Első babátokat várjátok?
Én első babámat várom és még nem igazán tartom Kismamákkal a kapcsolatot.
Érdekelne, hogy vagytok?
Végre valaki, akinek szintén jól sikerült a nyaralás és márciusi babája lesz! :)
Mi jól vagyunk, a baba sokat mocorog, kis rafinált, az apjára ütött. :)
És igen, első baba lesz nálunk, első unoka a nagyszülőknek, úgyhogy jó sokan várják. :)
Szia!
Mi március elejére várjuk első babánkat.
Jól vagyok, mostanra nagyon megugrott a poci növekedése, ez néha okoz panaszokat, gyomorégés, nehezebb légzés, meg viszket a poci. :)
Meg az éhség, hű, de tudnék/tudok zabálni, de azért odafigyelek, nem szeretnék túl sokat hízni, amennyi már nem egészséges. Nem diétázom, csak ésszel eszek. :)
Te?
25h km
Március elejére várjuk a kislányunkat.
2. baba.
Nekem néha már nyílalgat a hüvelyem, néha keményedek, dehát egész nap rohangálok a 2 éves kisfiam után.
Ruhákat most december elején veszek, a vateráról használtan nagy részét, mást még nem vettünk.
Első vagyok.
Nálunk kisfiú lesz. Legalábbis remélem, hogy két orvos nem téved.:)
Vásárlással még mi sem nagyon foglalkoztunk, van egy kiskádunk és egy hordozónk, meg néhány kis ruha, aminek nem tudtam ellenállni. :D
De jó, hogy ilyen sokan vagyunk!! :)
Első baba és kislány lesz úgy néz ki. Nagyszülőknek első baba (részemről) :) Még mi sem vásároltunk neki semmit, részben babona miatt sem. De nagyon nehéz megállni, hogy már ne vegyük meg a kiságyat, stb. Már nagyon várjuk. :)
És igen, mi is a januári leárazásokra hajtunk :D
Nekem rosszulléteim vannak a 6.héttől kezdve, tehát nehezebb picit, de jól viselem. A hasam nekem is keményedik néha, szedem a magnéziumot.
Gondolkozik valaki Őssejttárolásban?
sziasztok!
én március 11-re vagyok kiírva, első baba lesz nekünk is és kislány.
én nagyon sokat hányok sajnos nem múlt el félidőben pedig nagyon bíztam benne, de nem baj a kicsiért mindent!!!!
hogy viselitek a frontot?
amúgy a pocaklakóm nagyon virgonc rengeteget mocorog..
mi sem nagyon vásároltunk még csak 1-2 rucit vettünk neki mert nem bírtam ellenállni..
a kiságyat jövőhéten hozzák pont most volt akcióban így megrendeltük..
ha gondoljátok és van időtök illetve kedvetek beszélgessünk szerintem mindenkinek jó lenne..
további szép napot mindenkinek :)
vigyázzatok magatokra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!