Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem emlékszem hogy márciusban...

Nem emlékszem hogy márciusban volt e menzeszem, lehet nem volt? Pár napja néha nagyon beszúr a hasamnál kicsit lejjebb. február első hetén biztos megvolt. De ugye nem terhesség jele ez a szúrós fájdalom?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 19:52
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és eddig minden rendben volt, mindig időben jött meg, talám 1x volt h késett 2hetet még régebben
2011. márc. 21. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Terhességi teszt és vezess naptárt!
2011. márc. 21. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
vezetek naptárt, de márciusra nincs beirva semmi azért ijedtem meg :S viszont emlékszem h vettem tampont de h mikor...
2011. márc. 21. 20:01
 4/4 anonim válasza:
Már látom hogy régi kérdések egyike de azért írnék hozzá hátha valaki még fel leli :) szóval ... nálam is éppen ez a "szindróma" lépett fel hogy nem emlékszem hogy ebben a hónapban meg lett volna a menszesz kb 2 napja ezen agyalok próbálom felidézni a napokat de nem igazán sikerül annyira összefolytak mostanában a napok :/ jah és arra én is emlékszem hogy vettem éppen tampont és a következő menszesz közeledtével arra is gondoltam hogy veszem másikat mivel kevés is volt már meg nem a legjobb fajta is de nem emlékszem hogy az ebben vagy a múlthónapban volt e ... tünetek vannak pl legnagyobb bajom hogy édességet ennék halomra enyhén a mellbimbóm is érzékenyebb és picit mintha formásabb is lenne ... bár szedek most sok vitamint is aminek szintén lehet az állandó éhségérzet a mellékhatása valamint volt hogy egy szépségvitamintól is nőtt a mellem bár most ilyet nem szedek...ma lehet veszek tesztet biztos ami biztos mert abszolút nem tudom hogy volt e menszi vagy nem ebben a hónapban :/
2016. jún. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!